Wat een rijkdom – drie lieve, mooie meisjes

Daphne en ik leren elkaar kennen door haar zusje Tirza. Ik heb de zoontjes van Tirza al eens op de foto mogen zetten en wellicht had haar zus interesse in het vastleggen van haar bevalling van een drieling. Dat leek mij uiteraard ook geweldig en zo zaten Daphne en ik een tijdje laten samen thee te drinken. We kletsen wat af, Daphne haar zwangerschap is zwaar. Het zwanger zijn van een drieling is pittig en deze krachtige vrouw zal ook nog eens alleenstaand moeder worden. Een combinatie van het niet hebben van een vaste relatie maar het wel hebben van een kinderwens heeft haar doen besloten om bewust alleenstaand moeder worden, nooit verwacht hebbende dat ze zwanger zou worden van niet 1, niet van 2 maar van 3 kindjes! Inmiddels was dit iets meer geland maar het idee blijft nog erg onwerkelijk. De bevalling is ook niet iets waar ze naar uitkijkt maar mooie beelden van haar eerste ontmoeting met haar meisje wilde ze wel. Ze is dit gaan bespreken met het medisch team van het ziekenhuis. Helaas stonden ze een fotograaf in de operatieruimte niet toe, aangezien het opvangen van de drie meisjes al zoveel personeel vereiste. Dit snapte we beide dus helaas ging dat over. We blijven contact houden want ze wilde na de bevalling wel een reportage thuis. En op het randje van 2015, de meisjes zijn net 4 weken oud, mocht ik deze prachtige dames vastleggen. Joska, Franka en Erika werden gewassen of gedoucht, kregen een flesje en knuffelde met elkaar en met mama. Wat een liefde, wat een werk maar wat gaat het ze goed af! Daphne, je bent een topmama en je meisjes hebben geboft met jou als mama!

Wil je meer weten over hoe een kraamreportage gaat en kost? Lees dan HIER verder.

Blog 1_Resize

Blog 2_Resize

Blog 3_Resize

Blog 4_Resize

Blog 5_Resize

Blog 6_Resize

Blog 7_Resize

Blog 8_Resize

Blog 9_Resize

Blog 10_Resize

Blog 11_Resize

Blog 12_Resize

 

 

 

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Gwendolyn

Mijn passie op het gebied van fotograferen ligt hem voornamelijk in het vastleggen van herinneringen in een pure, eerlijke vorm. Gewoon dat wat er is. Zowel de grote momenten, denk aan geboorte, de kraamtijd of een uitvaart. Maar ook de gewone dingen, het dagelijkse leven. Ik wil dat vastleggen, voor later, opdat ook de gewone dingen die het leven bijzonder maken niet vergeten worden.

Tags

Menu