Het lijkt bijna een sprookje – Kraamreportage Heinkenszand

10 jul 2017 Gwendolyn In Kraamreportage Tags: , , ,

Net na de geboorte van Wiep ontvang ik een mailtje, of ik op korte termijn tijd heb voor een kraamreportage. Natuurlijk! Daar maken we tijd voor. Zo ging ik vorige week naar Manon en Jurgen toe. Ze hebben net een tweede dochter gekregen, Wiep. En ze hebben al een oudere dochter Puk. Wat een geweldige reportage was dit, een lieve grote zus, een mooi huis en prachtige ouders en een baby die zo relaxed was! Het leek wel een sprookje, altijd mooi om van mee te mogen genieten.

Kijk en geniet mee van dit prachtige gezin! Lieve Manon en Jurgen, bedankt voor dit inkijkje in jullie leven. Wat een rijkdom!

 

 

 

Reacties: 1

  1. Anja de vos 22 jul 2017 Antwoorden

    Prachtig

Laat een reactie achter!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *