Mag ik van de glijbaan? – Familiereportage Moment Design

Wat een leuke locatie! Ik was druk op zoek naar iets nieuws en stuitte op dit park in Middelburg. Echt heel erg leuk. Wat nog leuker was, was het prachtige gezin dat ik voor mijn lens had! Magreet, Michiel en hun 3-jarige dochter Nova. Ik had Margreet vorig jaar al voor de lens gehad voor portretfoto’s voor haar site Orthomoleculaire therapie. Leuk om nu ook de rest van haar gezin te leren kennen. Novan had, zoals de meeste 3-jarige, niet zoveel zin om op de foto te gaan. Ze wilde liever van de glijbaan. Maar door de spelletjes die ik doe en de opdrachten die ik geef is het best goed te doen. En volgens mij heeft het leuke plaatjes opgeleverd!

Margreet en Michiel, wat zijn jullie leuk samen en wat een prachtige dochter hebben jullie! Bedankt dat ik jullie rijkdom mocht vastleggen!

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Gwendolyn

Mijn passie op het gebied van fotograferen ligt hem voornamelijk in het vastleggen van herinneringen in een pure, eerlijke vorm. Gewoon dat wat er is. Zowel de grote momenten, denk aan geboorte, de kraamtijd of een uitvaart. Maar ook de gewone dingen, het dagelijkse leven. Ik wil dat vastleggen, voor later, opdat ook de gewone dingen die het leven bijzonder maken niet vergeten worden.

Tags

Menu