Wat een rijkdom en gezelligheid – Borstvoedingshoot Barendrecht

29 aug 2017 Gwendolyn In Borstvoedingsshoot Tags: , ,

Afgelopen maandag mocht ik op bezoek bij mijn collega-leidster bij La Leche League, Roeline. Ze is nog niet zo lang geleden bevallen van een tweeling. Omdat onze organisatie altijd beeldmateriaal kan gebruiken, voor bijvoorbeeld onze informatiefolders of de BOVA (ons borstvoedingsmagazine), hadden we afgesproken dat ik een kleine reportage zou maken zodat we de foto’s aan onze beeldbank konden toevoegen. Wat een eer!

En het was ook ontzettend gezellig, we hebben heerlijk geklets en tussendoor dronken haar kindjes. Ik heb toch altijd zoveel bewondering voor tweeling-mama’s, zoveel handigheid ze hebben met twee kindjes aan de borst. Roeline was daarin geen uitzondering. Wat een prachtige kindjes, wat een prachtige mama. en wat een heerlijk huis. Ik heb echt zo genoten.

 

Laat een reactie achter!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *