Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Wat een passie en gedrevenheid – Bedrijfsreportage Middelburg

Wat leuk dat ik een bericht kreeg van Sandra of ik een bedrijfsreportage wilde maken tijdens één van haar workshops. Sandra is een middelbare schoolvriendin van mij en inmiddels een buurvrouw van me. Superleuk om weer contact met elkaar te hebben. Sandra coacht met honden en je kan hier alles over lezen op haar WEBSITE. Ze gaf twee workshops enkele weken geleden en tijdens de eerste workshopavond mocht ik een sfeerimpressie maken. Wat een leuke groep en heerlijk om Sandra met zoveel passie over haar vak te horen vertellen! Bedankt Sandra! Ik heb genoten van deze avond!

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Gwendolyn

Mijn passie op het gebied van fotograferen ligt hem voornamelijk in het vastleggen van herinneringen in een pure, eerlijke vorm. Gewoon dat wat er is. Zowel de grote momenten, denk aan geboorte, de kraamtijd of een uitvaart. Maar ook de gewone dingen, het dagelijkse leven. Ik wil dat vastleggen, voor later, opdat ook de gewone dingen die het leven bijzonder maken niet vergeten worden.

Tags

Menu