Volop genieten bij De Goese Golf – Bedrijfsreportage Goes

Het personeel in de keuken fotograferen, of dat een leuk idee zou zijn? Ja natuurlijk! Supergave uitdaging. Enkele weken geleden mocht ik gaan fotograferen in de keuken van De Goese Golf, de golfbaan in Goes. Het was die avond Gamba-avond en er werden heel wat mensen verwacht. Ik had zin in deze uitdaging en werd enorm welkom geheten door het personeel. Het was ontzettend leuk om letterlijk een kijkje in de keuken te nemen, wat is het team goed op elkaar ingespeeld en wat werden er lekkere dingen gemaakt! Ik hoop dat de passie en de kwaliteit van het beeld afspringt! Bedankt voor deze superleuke opdracht!

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Gwendolyn

Mijn passie op het gebied van fotograferen ligt hem voornamelijk in het vastleggen van herinneringen in een pure, eerlijke vorm. Gewoon dat wat er is. Zowel de grote momenten, denk aan geboorte, de kraamtijd of een uitvaart. Maar ook de gewone dingen, het dagelijkse leven. Ik wil dat vastleggen, voor later, opdat ook de gewone dingen die het leven bijzonder maken niet vergeten worden.

Tags

Menu