Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Vrijdag de 13e ongeluk? Niets van waar – Bruiloftsreportage Middelburg

Veel mensen geloven dat vrijdag de 13e ongeluk brengt, maar ik geloof er niets van. En Marieke en Martin ook niet, zij trouwde die dag! Ik mocht heerlijk de hele dag met ze doorbrengen, van het aankleden tot aan het avondeten en we deden heel wat locaties aan. Dat levert een mooie variatie aan foto’s op. Lieve Martin en Marieke, heel veel geluk met elkaar! Ik vond het geweldig deze dag met jullie te mogen delen.

 

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Gwendolyn

Mijn passie op het gebied van fotograferen ligt hem voornamelijk in het vastleggen van herinneringen in een pure, eerlijke vorm. Gewoon dat wat er is. Zowel de grote momenten, denk aan geboorte, de kraamtijd of een uitvaart. Maar ook de gewone dingen, het dagelijkse leven. Ik wil dat vastleggen, voor later, opdat ook de gewone dingen die het leven bijzonder maken niet vergeten worden.

Tags

Menu