Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Wat een prachtig bedrijf! – Bedrijfsreportage Goes

Op vrijdag 11 mei was het prachtig weer en ging ik op pad naar Boerderijwinkel Buijsrogge in Goes. In eerste instantie had ik geen idee waar ik heen ging, maar toen ik google maps bekeek wist ik het gelijk. Het is dat winkeltje waar ik elke keer voorbij rij als ik richting het ziekenhuis ga, waar ik elke keer van dacht, daar moet ik eens binnenstappen. Nu mocht ik dan in de winkel maar ook achter de schermen foto’s maken. Wat een ontzettend leuke opdracht, lieve mensen en echt een prachtig bedrijf. Ik laat jullie graag meegenieten door middel van deze beelden! Ow, en ben je er nog nooit geweest? Gemiste kans, absoluut eens langs gaan!

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Gwendolyn

Mijn passie op het gebied van fotograferen ligt hem voornamelijk in het vastleggen van herinneringen in een pure, eerlijke vorm. Gewoon dat wat er is. Zowel de grote momenten, denk aan geboorte, de kraamtijd of een uitvaart. Maar ook de gewone dingen, het dagelijkse leven. Ik wil dat vastleggen, voor later, opdat ook de gewone dingen die het leven bijzonder maken niet vergeten worden.

Tags

Menu