GEBOORTEREPORTAGE

Geboorte_Resize

 


 

Geboortefotografie

De geboorte van je kindje is toch wel een van de meest bijzondere gebeurtenissen in je leven. Een intense ervaring en met veel emoties. Ik spreek uit ervaring dat er tijdens je bevalling er veel langs je heen gaat, je verkeert in een roes en je herinnert je een hoop dingen niet meer. Bovendien kan jouw partner of iemand anders die jou tijdens de geboorte steunt, zich ook volledig hierop richten, zonder te moeten denken aan het maken van foto’s. Ik heb er daarom voor gekozen mijn beide bevallingen te laten vastleggen door een geboortefotograaf. De foto’s zijn van onschatbare waarde en had ik voor geen goud willen missen.

Ik leg de eerste kennismaking met je baby vast maar ook alle momenten om de bevalling heen. Denk hierbij aan de weeën, de emoties, de liefde tussen jou en je partner, de controles van je baby, en ook de eerste ontmoeting van jullie naaste familie met jullie baby. Al deze momenten leg ik op een discrete en respectvolle manier vast. Uiteraard gebruik ik geen flitser tijdens het fotograferen.

Om jullie verhaal compleet te maken schrijf ik ook een persoonlijk geboorteverhaal. Hierin zullen momenten en uitspraken naar voren komen die je wellicht zelf alweer vergeten was. Samen met de geboortereportage zal dit een onbetaalbaar naslagwerk zijn en kun je later op elk moment deze bijzondere gebeurtenis nog eens bekijken en teruglezen.

Hebben jullie belangstelling voor een geboortereportage? Of ben je benieuwd hoe dat nou precies gaat? Misschien nog twijfels? Neem dan gerust contact met mij op. Ik zal kennis met jullie maken en in een persoonlijk gesprek uitleggen wat ik voor jullie kan betekenen. Het allerbelangrijkste is dat jullie vertrouwen in mijn hebben, dus een kennismakingsgesprek is standaard. Ik woon in Vlissingen, Zeeland, en mijn werkgebied strekt zich uit tot ongeveer 2 uur rijden vanaf mijn woonadres.

Nieuwsgierig naar hoe zo’n geboortereportage eruit ziet, kijk dan eens op dit blog: Een achtbaan van emoties – geboortereportage in Sophia kinderziekenhuis. Uiteraard kan je ook mijn portfolio bekijken.

 

 


Spontane bevalling (luxe pakket)
€995,-
Een kennismakingsgesprek
Vanaf de 37e week sta ik 24-uur per dag stand-by tot aan de bevalling
Mijn aanwezigheid bij de bevalling tot een aantal uur na de geboorte
Reiskosten tot 25 km vanaf Vlissingen inbegrepen, daarbuiten reken ik 0,35 ct/km
Professionele nabewerking van de foto’s
Een uniek, professioneel album (25x25 cm) dat jullie
bevalling prachtig in beeld brengt
Persoonlijk verslag van de geboorte
Digitale bestanden (met een minimum van 100 bestanden) op hoge resolutie
Digitale bestanden en slideshow worden geleverd op een USB-stick
Een prachtige slideshow op HD kwaliteit
Spontane bevalling (basis pakket)
€745,-
Een kennismakingsgesprek
Vanaf de 37e week sta ik 24-uur per dag stand-by tot aan de bevalling
Mijn aanwezigheid bij de bevalling tot een aantal uur na de geboorte
Reiskosten tot 25 km vanaf Vlissingen inbegrepen, daarbuiten reken ik 0,35 ct/km
Professionele nabewerking van de foto’s
Persoonlijk verslag van de geboorte
Een uniek, professioneel album (25x25 cm) dat jullie
bevalling prachtig in beeld brengt
 
 
 

 

Geplande keizersnede:
Mocht er sprake zijn van een geplande keizersnede dan ontvang je een korting van €300,-. Let op, korting enkel indien je een luxe pakket boekt.

Vers van de pers:
Indien je de bevalling toch niet in zijn geheel vastgelegd wilt hebben, maar wel graag waardevolle foto’s van de allereerste momenten wilt hebben, dan is het ook een mogelijkheid om een “Net na de geboorte”-sessie te boeken. Hierbij zal ik op de gang wachten tot de baby er is en dan pas beginnen met fotograferen. Ik zal een reportage maken van jullie kennismaking met de baby, de controles en eventuele kennismaking met de naaste familie. Kies je hiervoor dan ontvang je een korting van €100,-. Let op, korting enkel indien je een luxe pakket boekt.

De volgende dag:
Beval je ’s nachts? In het ziekenhuis? Moet je even in het ziekenhuis blijven? Om de eerste momenten met oudere broer(s)/zus(sen) of de eerste momentjes thuis vast te leggen, kom ik graag de volgende dag terug, of op de dag dat jullie vanuit het ziekenhuis naar huis mogen gaan. Dit voeg ik dan toe aan de geboortereportage zodat het verhaal helemaal compleet is. Deze korte reportage duurt ongeveer een uur. Kosten hiervoor zijn  €125,-  exclusief reiskosten.

 


 

 

IAPBP_member_logo

 


 

Geboorte 2_Resize