Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Altijd al mooie foto's van je kinderen willen maken? 

In twee dagdelen leer ik je alles over je camera, het gebruik van licht en mooie standpunten. Kortom de basis om mooie foto's van je kinderen te maken. Zoals jullie wel weten ben ik zowel documentair fotograaf en portretfotograaf. Beide takken van fotografie krijgen aandacht. Waardoor je straks mooie portretten van je kinderen kan maken maar ook het dagelijks leven mooi vast kan leggen.

Eindelijk eens van die automatische stand af

Ik leer je de basis kennen. Na deze cursus weet je wat je aanmoet met ISO, diafragma en sluitertijd, kortom de belichtingsdriehoek heeft geen geheimen meer voor je. Zo'n foto met een onscherpe achtergrond? Na deze cursus weet jij hoe dit tot stand komt. Of maak je altijd onscherpe foto's van je kindje in actie? Na deze cursus niet meer!

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze cursus is bedoeld voor de beginnende fotograaf, veel voorkennis is dus niet nodig. Wel is het noodzakelijk dat je een camera hebt waarbij je diafragma en sluitertijd kan instellen.

Opbouw cursus

De eerste dag is theorie, ik neem je mee in de belichtingsdriehoek, standpunten en de verschillen en aanpak van documentair fotograferen en het maken van een portret. Dit doe ik uiteraard aan de hand van voorbeelden waardoor je goed begrijpt wat ik bedoel. Als je je camera meeneemt gaan we gelijk kijken hoe je de instellingen kunt aanpassen. Daarna heb je twee weken de tijd om te gaan oefenen met je kinderen. Twee dagen voor de volgende cursus dag lever je enkele foto's bij mij in. Deze gaan we dan uitgebreid bespreken op de tweede dag, waar liep je tegen aan, wat ging goed en wat kan beter? Op deze manier hebben we de ideale mix tussen theorie en praktijk.

Investering

De investering voor deze cursus is uiteraard de twee dagdelen en het maken van het huiswerk tussen de twee cursusdagen door. Oefening baart immers kunst. En de kosten zijn €175,- inclusief BTW.

Data en locatie

De eerst volgende cursus is zaterdagochtend 25 mei en zaterdagochtend 15 juni. De cursus zal plaatsvinden om mijn kantoor in Vlissingen waar we alle ruimte hebben.

Meld je hier aan

FAQ

Hoeveel personen doen er mee?

De cursus gaat door als we minimaal 4 deelnemers hebben en ik heb ruimte voor maximaal 8 personen. Op die manier heb ik de tijd om iedereen voldoende aandacht te geven.

Ik wil na de cursus eigenlijk nog wel door, kan dat?

Uiteraad! Mochten er meer mensen de behoefte hebben om bij elkaar te komen om foto's te bespreken en vragen te stellen, dan regelen we dit in de vorm van een kleine vervolgcursus.

Ik wil eigenlijk wel een cursus met mijn eigen groepje en op een ander moment, kan dat?

Dat is zeker mogelijk, als je minimaal 4 personen bij elkaar krijgt plannen we een apart moment voor de cursus op jullie gewenste moment en tijdstip. Doordeweeks of in de avonden behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden!

“Gwendolyn heeft een geboorteshoot gedaan voor ons. Er werd eerst een kennismakingsgesprekje gehouden, waarin we over onze wensen konden praten, ons alles duidelijk werd uitgelegd en we haar werk konden bekijken. Vanaf week 37 staat ze klaar om in actie te komen en is hierin enorm betrokken! Tijdens de bevalling heeft ze zich “onopvallend” opgesteld,… Lees verder “”

- Desy Joosse-Buijs -

“Briljante weergave van het mooiste moment van ons leven, inclusief hele leuke blog over de hele happening!”

- Ronald Joosse -

“Nu 2x met Gwendolyn ‘gewerkt’ 1x tijdens een bevalling waarbij zij foto’s maakte en ik mocht begeleiden, hierin is ze heel prettig aanwezig, je hoort of ziet haar amper maar toch maakt ze prachtige foto’s! En de 2e x een fotoshoot met mijn collega’s gedaan, dit was heel leuk, wij houden niet zo van ‘op… Lees verder “”

- Liesbeth Kluijfhout -

“Wij wilden mooie foto’s van onze pasgeboren 2e dochter. Wíj houden niet zo van de geposeerde newborn foto’s en waren op zoek naar iets anders. Zo kwamen we bij de Kraamreportage van Gwendolyn terecht. En hier hebben we absoluut geen spijt van! Wat een mooie, bijzondere en ‘echte’ foto’s hebben we van ons gezinnetje. Heel… Lees verder “”

- Manon van Maldegem-Baaijens -

“Een paar weken geleden kwam gwendolyn foto’s maken namens stichting early birds van onze Jens! Ze nam de tijd en wist echt geweldige foto’s te maken! Ook nadien het fotoboek wat ze voor ons samen gesteld heeft is geweldig, dat hadden we zelf nooit zo kunnen doen. We zijn gwendolyn dan ook erg dankbaar en… Lees verder “”

- Debby van der Put -

“Onbetaalbaar zijn de foto’s! Ze pakt de juiste emoties in momenten en legt deze in mooie composities vast.”

- Petri Verbrugge -

“Gwendolyn heeft enkele weken terug gezorgd voor een heel mooie fotoreportage van onze te vroeg geboren zoon. Op een moment waarop alles even zwaar voelt, zet zij de mooie momenten (die er toch zijn) in deze periode om in prachtige foto’s die een herinnering voor het leven zijn. Op een subtiele manier heeft ze zich… Lees verder “”

- Kristel Schoevaerts -

“Gwendolyn heeft de geboorte van onze dochter Jolé super vastgelegd! De foto’s zijn geweldig. Een mooi aandenken voor ons en later ook voor Jolé zelf.”

- Ilona van Doorn -

“Onze (verlate) kraamrapportage kon echt niet beter. Gwendolyn is super relaxed, de sfeer was goed en ongedwongen en de foto’s zijn daardoor authentiek. Het fotoboek is bovendien prachtig geworden. Kan niet anders zeggen dan dat Gwendolyn er echt talent voor heeft.”

- Merel van Rens -

“Gwendolyn is heel prettig in haar communicatie, denkt goed mee, en is flexibel. Maar bovenal, maakt ze mooie foto’s!”

- Margreet Kodde -

“Ik kan alleen maar zeggen dat door geduld en rust het resultaat zo mooi is geworden… helemaal super gewoon.”

- Kirsten Koster -

“Wij hebben een hele ontspannen fotoshoot gehad tijdens onze kraamreportage. We zijn onwijs blij met het resultaat… Wat fijn om dit terug te kunnen zien! Ook was het fijn dat we niet lang hoefde te wachten op onze foto’s, en de wachttijd wordt ook nog eens verzacht met mooie previews! Gewoon doen!”

- Liesbeth Haarbosch -

“Ik kan alleen maar zeggen dat ik erg blij ben dat we haar gevraagd hebben om foto’s te maken zodra ik bevallen was. Ook de kraamreportage die we een week later hadden is zeer goed bevallen. Die mooie momenten zijn vastgelegd in een prachtig album door Gwendolyn gemaakt. Bedankt!”

- Desiree Paardenkoper -

“Toen ons zoontje geboren was heb ik contact gezocht met Gwendolyn voor een shoot. Aangezien mijn man en ik allebei een ander idee voor de shoot hadden dit voorgelegd aan Gwendolyn. Zij heeft met ons meegedacht en uiteindelijk een hele mooie kraamreportage geschoten. De foto’s zijn erg mooi en ook het album is helemaal naar… Lees verder “”

- Lisette de Haas -

“Gwendolyn heeft onze bruiloft vastgelegd. Ze luisterde naar wat wilden, communiceerde helder via de mail van te voren, kwam langs om alles door te nemen en rende op de dag zelf de hele dag achter ons aan of voor ons uit. Het eindresultaat is prachtig! Ze heeft ervoor gezorgd dat wij een hele waardevolle herinnering hebben… Lees verder “”

- Rianne Van Dijke-van Der Welle -

“Poseren en op de foto moeten heb ik een hekel aan. Toch wilde ik graag een mooie foto van mijn tweelingzus en mezelf hebben. Met de Moment Design techniek verliep de shoot heel ontspannen en Gwendolyn stelde ons meteen op ons gemak. We hebben een uur lang lol gehad en daar kwamen dan ook nog… Lees verder “”

- Loes de Heus -

“Wij hebben 2 reportages van Gwendolyn gehad. De moment design shoot was echt een feestje, even tijd voor elkaar naast de drukte van alle dag. En dan nog een blijvende herinnering ook. De bevallingsshoot was een bijzondere ervaring; we hebben bijna niet gemerkt dat Gwendolyn aanwezig was maar wat fijn om zulke mooie foto’s te… Lees verder “”

- Marianne Elstgeest Mondeel -

“Heel fijn, geruststellend en geweldige shoot gehad!”

- Patricia Maduro -

“De shoot verliep heel ontspannen en gezellig!! Ik voelde me erg op m’n gemak!! Dus een shoot is zeker aan te raden bij Gwendolyn!”

- Joyce de Feijter-Himpens -

Workshops

Menu