Altijd lastig kiezen – Day in the Life reportage

Lastig kiezen, voor de jongens op de kermis, want welk speelgoed ga je eigenlijk uitzoeken van die punten. Maar ook voor mij! Ik kwam met zoveel leuke en lieve beelden thuis, dat het mij best wel wat tijd kostte om een mooie selectie te maken.

Het was weer tijd om nieuwe beelden te maken voor mijn portfolio en vooral nieuwe beelden te maken om de wereld te laten zien hoe mooi een Day in the Life reportage is. Dus zocht ik contact met mijn mede-Day in the Life-fotografen. Ik wilde graag de komende maanden regelmatig op pad gaan en inspiratie op doen, uitproberen, oefenen en het mezelf zeker niet makkelijk maken. Dat lukte met deze reportage prima, de dagen zijn kort, dus er is in de avond weinig licht en ook op de kermis fotograferen is qua witbalans een hele uitdaging. Maar dat is zo fijn aan dit soort reportages, ik had alle vrijheid, geen verwachtingen en ik kan je zeggen dat dat goed is voor de inspiratie.

Collega Sara van Ludovica en haar twee zoons van 8 en 10 jaar nodigde mij uit bij hun thuis. Ik heb er ontzettend van genoten. Ook omdat het een beetje mijn voorland is, twee jongens die twee jaar schelen maar dan enkele jaren ouder zijn dan die van mij. Ik mocht dus even in mijn eigen toekomst spieken….. Ik ga er verder geen woorden aan vuil maken en ga de beelden voor zich laten spreken. Veel plezier met kijken! En Sara, Lars en Tibe, bedankt voor dit inkijkje in jullie gezin!

 

 

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Gwendolyn

Mijn passie op het gebied van fotograferen ligt hem voornamelijk in het vastleggen van herinneringen in een pure, eerlijke vorm. Gewoon dat wat er is. Zowel de grote momenten, denk aan geboorte, de kraamtijd of een uitvaart. Maar ook de gewone dingen, het dagelijkse leven. Ik wil dat vastleggen, voor later, opdat ook de gewone dingen die het leven bijzonder maken niet vergeten worden.

Tags

Menu