Op vakantie met opa en oma – Day in the Life reportage Kamperland

Van het voorjaar kreeg ik toch zo’n leuke vraag, of een day in the life reportage ook tijdens de vakantie kon! Natuurlijk! Fenna wilde haar ouders verassen tijdens de vakantie in Zeeland door mij te laten komen om een “gewone” dag met opa en oma en de kleinkinderen op de foto te laten zetten. Superleuk natuurlijk! In augustus dus naar een vakantiepark in Kamperland waar ik deze drie generaties trof. Heerlijk lego-en, de kano oppompen met opa en dan natuurlijk ook varen, bellen blazen en een spelletje met een slash-bal. Echt een hele gezellige ochtend en mooie foto’s om de kinderen later te laten zien hoeveel lol ze hadden op vakantie met opa en oma! Thanks Fenna voor het vertrouwen!

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Gwendolyn

Mijn passie op het gebied van fotograferen ligt hem voornamelijk in het vastleggen van herinneringen in een pure, eerlijke vorm. Gewoon dat wat er is. Zowel de grote momenten, denk aan geboorte, de kraamtijd of een uitvaart. Maar ook de gewone dingen, het dagelijkse leven. Ik wil dat vastleggen, voor later, opdat ook de gewone dingen die het leven bijzonder maken niet vergeten worden.

Tags

Menu