Altijd blijven groeien en leren

Een paar weken geleden ben ik samen met mijn collega Bianca van Pumpkinfotografie naar een flitscursus van Arno de Bruijn geweest. Nu kan ik al flitsen en heb ik al meerdere workshops gevolgd, maar iemand anders perspectief is altijd interessant en je leer weer een andere manier van kijken. We hebben een heerlijke, lange en leerzame dag gehad. Maar dit was voor ons nog niet voldoende, het kriebelde om het verder in de praktijk te brengen. Dus hebben we snel een date gepland voor twee weken laten. Een stelletje geregeld en lekker een avond oefenen. Echt heel leuk om te doen en weer nieuwe inspiratie! Deze avond gaat zeker een vervolg krijgen!

Dit zijn enkele van de resultaten van deze twee momenten:

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Gwendolyn

Mijn passie op het gebied van fotograferen ligt hem voornamelijk in het vastleggen van herinneringen in een pure, eerlijke vorm. Gewoon dat wat er is. Zowel de grote momenten, denk aan geboorte, de kraamtijd of een uitvaart. Maar ook de gewone dingen, het dagelijkse leven. Ik wil dat vastleggen, voor later, opdat ook de gewone dingen die het leven bijzonder maken niet vergeten worden.

Tags

Menu