Een mooi mannetje – Geboortereportage Goes

Dit jaar mocht ik bij de bevalling zijn van dit prachtige stel. Wat een wonder is het toch weer keer op keer! En deze bevalling heeft eigenlijk geen woorden nodig, volgens mij vertellen de foto’s vanzelf het verhaal, geniet er van. En lieve ouders, bedankt dat ik bij dit prachtige moment mocht zijn <3

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Gwendolyn

Mijn passie op het gebied van fotograferen ligt hem voornamelijk in het vastleggen van herinneringen in een pure, eerlijke vorm. Gewoon dat wat er is. Zowel de grote momenten, denk aan geboorte, de kraamtijd of een uitvaart. Maar ook de gewone dingen, het dagelijkse leven. Ik wil dat vastleggen, voor later, opdat ook de gewone dingen die het leven bijzonder maken niet vergeten worden.

Tags

Menu