Ze gaan bijna trouwen! – Love-shoot Oostkapelle

Wat heb ik zin in de bruiloft van Patricia en Dave! Deze zal eind deze maand plaatsvinden en ik mag er de hele dag bij zijn, van vroeg in de ochtend tot laat in de avond. En het wordt zo leuk! Ik ga het nog niet delen want er zijn ook nog wat dingen een verassing voor de gasten. Maar als aanloop naar de grote dag hebben we enkele weken geleden een love-shoot gedaan, en wat heb ik daarvan genoten! Wat een ontzettend leuk en lief stel. Dit beloofd wat! Geniet van hun mooie foto’s!

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Gwendolyn

Mijn passie op het gebied van fotograferen ligt hem voornamelijk in het vastleggen van herinneringen in een pure, eerlijke vorm. Gewoon dat wat er is. Zowel de grote momenten, denk aan geboorte, de kraamtijd of een uitvaart. Maar ook de gewone dingen, het dagelijkse leven. Ik wil dat vastleggen, voor later, opdat ook de gewone dingen die het leven bijzonder maken niet vergeten worden.

Tags

Menu