Wat fijn om terug te zijn – Kraamreportage Middelburg

Het is altijd weer een eer om voor een tweede keer bij een gezin te mogen komen. En zo ook weer bij dit lieve gezin! Hun tweede kindje is geboren en net zoals bij de eerste mocht ik een kraamreportage maken. Lekker ongedwongen, spelletje spelen, wandeling maken en voeden. Kortom, gewoon zoals het in het gezin er aan toe gaat, zonder poseren en gewoon jezelf zijn.

Een kraamreportage is zo fijn, geen geposeer, geen gedoe. Gewoon lekker thuis, op je sokken of je blote voeten, precies zoals het is. 
.
.
.
.
.
.
.
.
Bij deze kraamreportage gingen we ook lekker naar buiten, even een frisse neus huilen, kon de jongste lekker slapen in de wagen en de oudste even haar energie kwijt. En ik natuurlijk een mooi moeder en dochter moment vastleggen.
.
.
.
.
.
.
.
.
Wat een heerlijk moment! Dit is zo mooi aan het echte leven fotograferen!
.
.
.
.
.
.
.
.
no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Gwendolyn

Mijn passie op het gebied van fotograferen ligt hem voornamelijk in het vastleggen van herinneringen in een pure, eerlijke vorm. Gewoon dat wat er is. Zowel de grote momenten, denk aan geboorte, de kraamtijd of een uitvaart. Maar ook de gewone dingen, het dagelijkse leven. Ik wil dat vastleggen, voor later, opdat ook de gewone dingen die het leven bijzonder maken niet vergeten worden.

Tags

Menu