Dit maak je maar 1 keer mee – Bruiloftsreportage

Waar ik moet beginnen, ik heb geen idee. Maar de bruiloft van Robin en Thijs was zo geweldig, om heel veel redenen. Allereerst was ik jarig op hun trouwdag, tijdens het kennismakingsgesprek vroegen ze ook heel lief, of ik het niet erg zou vinden om op mijn verjaardag te werken. Nou NEE! Hun plannen waren zo tof en ik vond het zo’n leuk stel, ik wilde dolgraag “werken” op mijn verjaardag. En het was ook nog eens de langste dag van het jaar (21 juni).

Robin en Thijs gingen trouwen in de oude Kruitfabriek van Muiden, heerlijk over de top. Maar voordat de ceremonie zou plaats vinden, eerst nog lekker dineren met intimi. Daarna pas aankleden en optutten, heerlijk relaxte planning! En over de top was het! De mensen waren prachtig, hadden absoluut werk gemaakt van hun outfit, het bruidspaar was geweldig, de slot act fenomenaal (check de foto’s)! En de liefde, wow, wat was die voelbaar. Er werd zelfs meerdere malen in speeches aangehaald, dat als men het over echte liefde had, ze als voorbeeld Thijs en Robin namen. Ik snap helemaal waarom!

Ik ga er gewoon niet meer woorden aan vuil maken. Bij deze een selectie van de foto’s van die prachtige dag!

Met dank aan mijn second shooter Rachel Bakker.

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Gwendolyn

Mijn passie op het gebied van fotograferen ligt hem voornamelijk in het vastleggen van herinneringen in een pure, eerlijke vorm. Gewoon dat wat er is. Zowel de grote momenten, denk aan geboorte, de kraamtijd of een uitvaart. Maar ook de gewone dingen, het dagelijkse leven. Ik wil dat vastleggen, voor later, opdat ook de gewone dingen die het leven bijzonder maken niet vergeten worden.

Tags

Menu