Heerlijke dynamiek – Kraamreportage Breda

Het is al weer even geleden dat ik bij dit geweldige gezin mocht fotograferen. De aanleiding was de geboorte van Elora, het tweede kindje in het gezin, ik mocht een kraamreportage maken. En wat was het gezellig en leuk! Hun oudste kindje is een heerlijke doerak en er gebeurde genoeg om te kunnen vastleggen. Naast natuurlijk een heerlijk schattige baby. Geniet mee van deze heerlijke plaatjes!

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Gwendolyn

Mijn passie op het gebied van fotograferen ligt hem voornamelijk in het vastleggen van herinneringen in een pure, eerlijke vorm. Gewoon dat wat er is. Zowel de grote momenten, denk aan geboorte, de kraamtijd of een uitvaart. Maar ook de gewone dingen, het dagelijkse leven. Ik wil dat vastleggen, voor later, opdat ook de gewone dingen die het leven bijzonder maken niet vergeten worden.

Tags

Menu