Op en top genieten – Moment Design Oostkapelle


Wat ging de betekenis geweldig van start voor mij. Ik mocht gelijk de eerste dag Jessica vastleggen, ze wilde heel graag haar buurvrouw en vriendin Rozet bedanken voor haar steun de afgelopen periode. 

Jessica had niets verteld aan haar vriendin en haar ontvoerd. Het was dus een grote verassing toen bleek dat ze zelf op de foto’s mocht. Ze dacht dat ze zelf ging fotograferen, de dames hebben namelijk een gezamenlijke passie, namelijk foto’s maken. 

Prachtig om hun band te zien en het werd een sessie met een lach en een traan. Maar ik moet zeggen dat de lach absoluut overheerste en we hadden heel veel lol.

Het weer was wel wat twijfelachtig dus zocht ik contact met een fijne locatie in de buurt. En die stelde geheel belangeloos hun locatie aan ons ter beschikking, zo lief! Mocht je een keer in Zeeland zijn, ga zeker langs de heerlijke theetuin Het Kaslokaal, fijne plek, heerlijk eten, wat wil je nog meer! 

Lieve Rozet en Jessica, wat fijn om jullie voor de lens te mogen hebben, ik heb er van genoten!

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Gwendolyn

Mijn passie op het gebied van fotograferen ligt hem voornamelijk in het vastleggen van herinneringen in een pure, eerlijke vorm. Gewoon dat wat er is. Zowel de grote momenten, denk aan geboorte, de kraamtijd of een uitvaart. Maar ook de gewone dingen, het dagelijkse leven. Ik wil dat vastleggen, voor later, opdat ook de gewone dingen die het leven bijzonder maken niet vergeten worden.

Tags

Menu