Wat een gezellig en leuk stel – Love-shoot Ritthem

Ow wat heb ik genoten van deze reportage. Ik mocht deze vorig jaar doen vanwege de betekenisweek van het Moment Design Collectief. Chantal en Gert-Jan hebben het nodige voor hun kiezen gehad qua gezondheid maar steunde en waren er voor elkaar door dik en dun. Mooi om dus een keer bij hun liefde stil te staan door middel van een foto-shoot. En wat voor 1! We kletsen en lachte wat af. Met wat mij betreft hele toffe foto’s als resultaat! En dat vonden ze zelf ook, er staan een heleboel foto’s te pronken in huis. Genieten jullie ook mee? Want hun hondje is ook echt om op te vreten!

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Gwendolyn

Mijn passie op het gebied van fotograferen ligt hem voornamelijk in het vastleggen van herinneringen in een pure, eerlijke vorm. Gewoon dat wat er is. Zowel de grote momenten, denk aan geboorte, de kraamtijd of een uitvaart. Maar ook de gewone dingen, het dagelijkse leven. Ik wil dat vastleggen, voor later, opdat ook de gewone dingen die het leven bijzonder maken niet vergeten worden.

Tags

Menu