Wat een prachtige dag – Bruiloft Kasteel Sterkenburg

Het zijn rare tijden op dit moment met het corona-virus. Bijna geen shoots dus alle tijd om eens wat achterstallig werk in te halen, zoals bijvoorbeeld blogjes schrijven!

Zo ook van deze fantastische bruiloft van Bas & Linda, de hele dag op een waar kasteel. Wat een fijne mensen, wat ene mooie plek, wat een prachtige aankleding en wat een liefde! Ik heb de hele dag enorm genoten en ben zo blij dat ik deze beelden mag delen met jullie. Ow en wat ik natuurlijk wel even erbij moet vertellen, deze prachtige bruidsjurk is door de bruid zelfgemaakt! Hoe bijzonder is dat!

Lieve Bas&Linda, heel veel geluk met elkaar

♡ Uiteraard plaats ik deze beelden met toestemming van het bruidspaar en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Ze kiezen ervoor om enkel beelden te tonen waar ze zelf herkenbaar opstaan en geen overige gasten in beeld te brengen. Deze keuze respecteer ik volledig. Dit maakt misschien ook dat je het gevoel hebt beelden te missen voor het complete plaatje, dat klopt, maar dat mag je lekker zelf invullen 😉  ♡

Leveranciers:
Bruidsjurk: Zelf gemaakt door de bruid
Kostuum Bruidegom: ROKA Haarlem
Visagie/kapper: Astrids Bruidsstyling, Nieuwkoop
Ringen: Sipkens Juwelier
Bloemen: De huifkar, Mijdrecht
Locatie: Kasteel Sterkenburg
Bruidstaart: Joey Mercuur, Amersfoort

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Gwendolyn

Mijn passie op het gebied van fotograferen ligt hem voornamelijk in het vastleggen van herinneringen in een pure, eerlijke vorm. Gewoon dat wat er is. Zowel de grote momenten, denk aan geboorte, de kraamtijd of een uitvaart. Maar ook de gewone dingen, het dagelijkse leven. Ik wil dat vastleggen, voor later, opdat ook de gewone dingen die het leven bijzonder maken niet vergeten worden.

Tags

Menu