Bijna zomer maar toch even terug naar kerst – DITL reportage Middelburg

Oeps, bijna zomer. Gisteren hele dag op het strand gezeten, maar toch kom ik vandaag even met de kerstboom bij jullie binnen vallen. Deze foto’s stonden nog op het to do lijstje voor op de blog. Tja en het zijn gewoon toffe foto’s dus ik vind dat je hier het hele jaar door prima naar kan kijken.

Afgelopen december mocht ik voor de vierde keer bij Bahati, Marianne en hun prachtige gezin komen fotograferen. Ze hebben vier prachtige kinderen en er gebeurd dus altijd wel wat. Deze keer gingen we de kerstboom versieren. Hoe tof is dat? Ow en als je een grote groene kerstboom verwacht, think again. Ze hebben een veel originelere en duurzamer alternatief! Ik heb dit moment ook eens van mijn eigen gezin laten vastleggen en dat zijn zulke waardevolle momenten. Nou ja, kortom, geniet vooral mee!

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Gwendolyn

Mijn passie op het gebied van fotograferen ligt hem voornamelijk in het vastleggen van herinneringen in een pure, eerlijke vorm. Gewoon dat wat er is. Zowel de grote momenten, denk aan geboorte, de kraamtijd of een uitvaart. Maar ook de gewone dingen, het dagelijkse leven. Ik wil dat vastleggen, voor later, opdat ook de gewone dingen die het leven bijzonder maken niet vergeten worden.

Tags

Menu