Luctor et Emergo – Vlissingen – Vrij werk

Wat een bizarre en rare periode zitten we in, lopend over straat besef ik mij dat des te meer. Wat voelt de stad anders, leeg zo zonder toeristen, met allerlei aanplakbiljetten en als er wel mensen zijn met afstand. De steden en dorpen voelen anders, lekker hoor zo rustig, maar het klopt voor geen meter! Mondkapjes, een jaar geleden gedacht dat we daar niet meer zo van zouden opkijken in het straatbeeld? Ik niet!

Omdat ik mij enorm goed besef dat deze periode in de geschiedenis boeken terecht gaat komen en ik hoop dat we het straatbeeld van nu straks niet meer kunnen herinneren, ben ik op pad gegaan met mijn camera. Om dat wat we nu gewoon vinden vast te leggen. In de hoop dat straks enkel de beelden ons hier aan doen herinneren.

*** Mocht je beelden willen gebruiken voor een publicatie dan vind ik dit natuurlijk fantastisch. Neem dan even contact met mij op voor de mogelijkheden via info@pietersfotografie.nl ***

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Gwendolyn

Mijn passie op het gebied van fotograferen ligt hem voornamelijk in het vastleggen van herinneringen in een pure, eerlijke vorm. Gewoon dat wat er is. Zowel de grote momenten, denk aan geboorte, de kraamtijd of een uitvaart. Maar ook de gewone dingen, het dagelijkse leven. Ik wil dat vastleggen, voor later, opdat ook de gewone dingen die het leven bijzonder maken niet vergeten worden.

Tags

Menu