(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Persoonlijke reis

#8 Wel naar Atlantis

Robin van Tilborg
 - 
augustus 3 2022
 - 

In deze aflevering vertel ik over onze wandeling naar Atlantis en dan niet over de prachtige en pittige wandeling die het was. Dat kun je veel beter met eigen ogen meemaken, maar ik vertel hoe ik deze dag het fenomeen Sisterhood helemaal mocht doorvoelen. Een woord waar ik echt heel lang een hekel aan had, ik kende het niet, ik snapte het niet. Maar na deze week en met name deze wandeling weet ik hoe het is om andere vrouwen te mogen dragen maar ook hoe het is om met alles wat er is volledig gedragen te worden door andere vrouwen. Onvoorwaardelijk met ieder zijn eigen stukken. Een prachtige ervaring.

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram