(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
COACHING & MASTERMIND TRAJECT

Level-Up voor (afscheids)fotografen

Op naar het volgende niveau met je bedrijf
Je bent al professioneel fotograaf, maar je bedrijf loopt nog niet zoals je wilt. Je struggled met ondernemen, ervaart dat je nog niet voldoende klanten hebt of voelt je vast zitten. Dan is dit programma misschien precies wat je zoekt.

Dit traject is speciaal voor (afscheids)fotografen die hun bedrijf naar het volgende level willen brengen, zichzelf beter willen leren kennen en met meer ease willen ondernemen. Ik zeg specifiek niet moeiteloos, zoals veel coaches wel doen. Want ik geloof niet in moeiteloos ondernemen, soms gaat het makkelijk, soms wat lastiger. Maar wat je wel kunt doen is aan het stuur gaan staan en de controle pakken over alles wat er op je pad komt.

In dit traject gaan we met een groep fotografen aan de slag, deze groep zal de komende maanden je veilige haven worden. DE plek waar je struggles, belemmering, overwinningen en inzichten kunt delen. De groep die je gaat spiegelen, je een schop onder je kont gaat geven en waar je een intense band mee gaat opbouwen.

Ik zal je als coach persoonlijk begeleiden, ik ga als Human Design expert je inzicht geven in de manier waarop je "ontworpen" bent, daarmee ga je precies DIE keuzes maken die dienend zijn voor je bedrijf en je leven. Daarmee zal alles meer fun, joyfull en makkelijker worden.

Plan vrijblijvend een call in
Inclusief fotograferen "Uitvaart in scene"
Levensveranderend
Resultaat: meer flow, fun en ease
Bijna 10 jaar ervaring als afscheidsfotograaf
Veilige accountibility groep
Kennis, mindset & persoonlijke ontwikkeling

Herken jij je in het volgende?

 • Je werkt hard maar je haalt niet de resultaten die je wenst

 • Je hebt afscheidsfotografie toegevoegd aan je aanbod maar er komen geen of onvoldoende klanten

 • Je hebt al enkele uitvaarten mogen vastleggen maar helaas komt een stabiele klantenstroom niet op gang

 • Je loopt elke keer tegen dezelfde muren op, zakelijk en/of persoonlijk, en je bent er klaar voor om deze patronen te doorbreken
 • Je hebt het verlangen om meer vanuit gevoel te gaan ondernemen, in plaats van "te doen wat je collega's doen"

 • Je wilt een stabiel, goedlopend bedrijf opbouwen dat helemaal past bij wie jij in je kern bent
 • Je wilt klanten gaan aantrekken die bij je passen en je energie geven

Ja? Dan is dit traject op je lijf geschreven!

Onderdelen van
dit traject

Voor aanvang van de cursus plan ik met iedereen een individueel Skype gesprek. Hiermee zal ik het geplande programma dusdanig aanscherpen dat iedereen uit het traject gaat halen wat hij of zij wilt.

Vandaag gaan we elkaar leren kennen, krijgen je direct inzicht in je Human Design en trappen we dit prachtige traject af. De exacte inhoud stem ik af op de deelnemers maar kan je nu al vertellen dat het een heerlijke dag wordt. Sterker nog, je zou het ook als een one-day retreat kunnen beschouwen. Een hele dag helemaal voor jezelf samen met gelijkgestemde, inspiratie, verbinding, leren & ontspannen.

Elke 4 weken ontmoeten we elkaar online en hebben we een online Mastermind. Tijdens een Mastermind kun je een vraagstuk inbrengen waarbij ik en de overige deelnemers je op zullen bevragen, spiegelen, inspireren en adviseren. Daarna heb je concrete (nieuwe) invalshoeken om aan de slag te gaan. Vanuit mijn persoonlijke ervaring kan ik je vertellen dat dit zo ontzettend leerzaam is en voor zoveel doorbraken zorgt. Immers heb je zelf vaak een blinde vlek, zeker op terugkerende patronen.

Elke deelnemer krijgt tijdens het traject de kans op op de hotseat plaats te nemen. Dit is een online bijeenkomst waarbij de hele bijeenkomst draait om jouw vraagstuk. Net als bij de Mastermind wordt je geïnspireerd, bevraagd en gespiegeld. Echter doordat we langer de tijd hebben voor je vraagstuk kunnen we nog dieper. Voor de overige deelnemers zijn hotseats ook altijd heel leerzaam, je haalt ook uit iemand anders vraagstuk altijd weer inspiratie voor jezelf.

Tijdens het traject kun je onbeperkt vragen aan mij stellen via Whats app. DE manier van mij om snel en persoonlijk te kunnen coachen. Je stelt je vraag en ik stel vragen terug om je aan het denken te zetten of ik pak je design erbij om je concrete en persoonlijke tips te geven. Net wat er op dat moment nodig is. Dit doe ik altijd via spraakberichtjes, zo kan ik er gevoel inleggen en geef ik je precies wat je nodig hebt. Voor urgente zaken kan je uiteraard altijd bellen.

We sluiten het traject af met een uitvaart in scene. De kans om unieke beelden te maken in een mooie setting. Ik werk samen met een uitvaartondernemer die altijd weer iets bijzonders weet neer te zetten. Oefenen zonder druk, leren van elkaar en prachtig portfolio materiaal.

Uiteraard sluiten we dit mooie traject samen af. Met nabespreking van het traject, de uitvaart in scene en de next steps. En we gaan borrelen. Hoe, wat en waar dat bepalen we samen.

One-day retreat

Shift-day, live-dag, one-day retreat. Allemaal woorden die perfect de aftrap beschrijven. We trekken ons terug als groep op een fijne plek om elkaar te leren kennen. Maar ook onszelf te leren kennen door Human Design. Ik neem jullie die dag mee in deze theorie maar nog belangrijker ook de praktijk. We gaan iedereens chart doornemen en ik geef je de eerste tips om mee te gaan experimenteren.
 
Maar niet alleen Human Design staat die dag centraal, verbinding maken met elkaar, verbinding maken met jezelf, je wensen, je dromen zijn belangrijke thema's voor die dag. Wat we precies gaan doen dat bepaal ik aan de hand van de energie en de behoeftes van de groep. Maar dat het mega waardevol en fijn zal zijn, dat staat vast!

 • Human Design in-outs
 • Concrete handvaten om mee aan de slag te gaan
 • Verbinding met elkaar
 • Verbinding met jezelf
 • Verbinden met je dromen en verlangens
 • Uiteraard mega goed verzorgd, lekkere lunch en versnaperingen

Vier redenen waarom dit HET traject voor je is

Veel breder dan enkel kennis

 • Ik leer je uiteraard alles over het vak afscheidsfotograaf. Maar alleen kennis van afscheidsfotografie maakt je nog geen succesvolle ondernemer. Dus ik pak alles in de volle breedte mee
 • Onbeperkte individuele coaching

Accountability

 • De groep wordt qua energie en leerdoelen optimaal gematcht, daardoor heb je naast mijn coaching nog meer cheerleaders! Je mede-coachees zullen helpen, spiegelen en inspireren!

Human Design

 • We starten het trajcet met een live dag waarin we ook dieper ingaan op je Human Design. De basis om vanuit te leven. Als je gaat leven vanuit je "ontwerp" dan zal je merken dat je veel meer fun, flow en ease ervaart. Je gaat immers makkelijker en beter de juiste keuzes maken maar ook herkennen wat juist niet bij je past. Een tool die je zo enorm veel gaat brengen.

Geen geheimen

 • Vraag het aan alle cursisten die ik heb begeleid. Ik ben een open boek en zal je meenemen in alle lessen die ik heb geleerd. Maar daarnaast zal ik je vooral aanmoedigen en helpen bij het maken van de keuzes die voor jou passend zijn! Zo ontstaat het bedrijf wat 100% bij je past
Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in

Wat maakt dit traject uniek?

In dit traject verbind ik alle onderdelen die in mijn ogen belangrijk zijn om succesvol te zijn als afscheidsfotograaf. Je krijgt toegang tot mijn complete online academie om de kennis tot je te nemen waar je nog behoefte aan hebt. Daarnaast breng ik een fijne groep aan collega's bij elkaar, allemaal collega's die al even bezig zijn, allemaal hun eigen rugzak aan kennis meenemen en deze top-groep gaat een aantal maanden jouw veilige haven zijn, jouw Mastermind. DE PLEK waar je alles kunt gaan delen, spiegelen, leren, brengen, halen, lachen, huilen, kwetsbaarheid. Allemaal woorden die bij een fijne Mastermind passen.

Verder ben ik je persoonlijke coach, alle vragen mag je bij mij neerleggen. Ik verbind jouw vragen, belemmeringen, overtuigingen, patronen aan je Human Design Chart en geef unieke tips die echt voor jouw zijn. Een half jaar ben ik je persoonlijke coach & cheerleader!

 • Intensief traject met veel contactmomenten zodat je mega stappen gaat zetten
 • Een Human Design Sessie waarmee je inzicht krijgt hoe je "ontworpen" bent om door het leven te gaan en te ondernemen
 • De groep wordt gematcht op energie en leerdoelen zodat je ook van elkaar enorm veel gaat leren
 • Blended programma, we starten en sluiten af met een live-dag. Daartussen hebben we intensief online contact
 • Mogelijkheid om extra verdiepende sessies bij mij te boeken in de vorm van breatwork, plantmedicijn ceremonies (tegen gereduceerd tarief)
 • Indien nodig vlieg ik een expert in als daar behoefte aan is

Wat kun je verwachten van het Coaching & Mastermind traject?

Je gaat aan de slag met datgene waar je behoefte aan hebt met als doelstelling meer klanten, meer fun, meer flow, meer ease. Gewoonweg met nog meer plezier ondernemen. Groeien in je zelfvertrouwen en je bedrijf nog meer neerzetten op een manier dat het bij je past. Na dit traject heb je bizar grote stappen gezet, als ondernemer, als (afscheids)fotograaf en persoon.

Allereerst:
 • Je kunt alles inbrengen waar je tegen aanloopt, jij bepaalt dus uiteindelijk wat je gaat leren
Ook ga je leren:
 • Hoe je met meer gemak en plezier kan ondernemen
 • Alle ins en outs van de afscheidsbranche
 • Wat jouw Human Design Chart is en hoe je hier naar kunt leven
 • Hoe je belemmerende overtuigingen kunt overwinnen
 • Wie je bent en wat je missie is
 • Hoe je authentiek zichtbaar ben
 • Hoe je na dit coachingstraject nog steeds mega stappen blijft zetten

EN JA! DEZE INVESTERING GA JE DUBBEL EN DWARS TERUG VERDIENEN. 

Wat is Human Design?

Human Design is een synergie van westerse wetenschap: kwantumfysica, genetica, biochemica, astronomie en esoterische wijsheden: Chinese I’Ching, Astrologie, Kabbalah en Hindu Chakra’s. Soms denken we als westerlingen dat dit iets zweverigs is. Als je wieg in China, India of het Midden Oosten had gestaan was je ermee opgegroeid.  Wat mij betreft is Human Design super praktisch en aards. Ik nodig je uit om je mind open te houden.

Alles om ons heen bestaat uit energie, wij mensen ook. Dit bestudeert kwantumfysica sinds Einstein’s ontdekking. Planeten zenden neutrino’s uit, dit zijn minuscuul kleine informatiedragers (deze ontdekking heeft in 2002 de Nobelprijs in de Natuurkunde gewonnen). Die informatiedragers komen 24/7 met ons in aanraking, als kleine botsingen.

Dit heeft invloed op ons vanaf conceptie. Aan de hand van de stand van de planeten op het tijdstip van jouw geboorte kan jouw imprint worden berekend, dus welke neutrino’s met jou in botsing zijn gekomen op het moment dat jij ter wereld kwam.

Die imprint is jouw unieke ‘vingerafdruk’ en vormt daarmee jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing. De gebruiksaanwijzing over hoe het voor jou makkelijker is om in deze wereld te creëren wat jij wilt creëren: relaties, projecten, missies, wat dan ook.

Aan het eind van het traject heb je dit bereikt

 • Je weet alle praktische zaken van de afscheidsbranche. De uitvaartbranche heeft geen geheimen meer voor je. De diverse rollen, rituelen en termen ken je allemaal. 
 • Je stapt zelfverzekerd de deur uit om een uitvaart- of herinneringsreportage te maken.
 • Je weet meer over je belemmerende overtuigingen en hoe je deze overwint.
 • Je hebt een bedrijf nog meer neergezet op een manier die bij je past
 • Je hebt alle tools in handen om na het traject mega stappen te blijven zetten
 • Je hebt waardevolle contacten voor het leven gemaakt
 • Naast alle ondernemerslessen leer je jezelf nog beter kennen, dit zal je leven veranderen

Een impressie

Eigenlijk is elk onderdeel van dit waanzinnige traject favoriet bij mij. Vooral het einde als we terugkijken zien welke stappen een ieder heeft gezet, dat is wat mij betreft toch elke keer weer magie.

Maar het is ook enorm fijn om live met elkaar te connecten. Daarom komen we twee keer live bij elkaar. Om je alvast mee te nemen in wat zo'n dag je brengt, heb ik een video-impressie laten maken. Geniet alvast mee!

Nu van €2.499,- voor €2.199,-

Wil jij nu echt gaan vliegen met je bedrijf?
Meld je dan aan voor dit meer dan complete Coaching & Mastermind traject

MELD JE DIRECT AAN

Veel gestelde vragen

Dit Level-up traject start met minimaal 5 deelnemers en het maximum is 12 deelnemers. In mijn ervaring is dit optimaal om echt kennis en feedback uit de groep te halen en blijft het voor mij behapbaar om iedereen individueel te coachen.

We gaan 16 april van start met de live dag! Voor die tijd zorg ik ervoor dat je alvast kennis met elkaar kunt maken in de besloten community en krijg je ook al toegang tot de online academy. Mocht je niet kunnen wachten om van start te gaan.

Het programma is dan als volgt:

 • Live-Shift day donderdag 16 april
 • Dinsdag 25 april 19.30 Mastermind
 • Donderdag 25 mei 19.30 uur Mastermind
 • Donderdag 22 juni 19.30 uur Mastermind
 • Donderdag 13 juli 19.30 uur Mastermind
 • Donderdag 14 september 19.30 uur Mastermind
 • Donderdag 12 oktober 19.30 uur Mastermind
 • Uitvaart in Scene (locatie rondom Rotterdam) DATUM NADER TE BEPALEN
 • We sluiten deze VIP editie af met een laatste live Q&A/borrel/feedback sessie Uitvaart in Scene. DATUM NADER TE BEPALEN

Het allerleukste is dat je er live bij bent, dan kun je alle vragen die in je op komen direct stellen. Alle bijeenmkosten komen in de online leeromgeving te staan zodat je ze op het gemakje nogmaals of terug kan kijken!

Uiteraard! Geen enkel probleem. De investering is dan €395,- per maand (6 maanden).

Absoluut, als creatief ondernemer kun je een aanvraag doen bij Werktuig PPO (Permanente Professionele Ontwikkeling). Zij ondersteunen creatieve ondernemers in hun ontwikkeling. Veel van mijn cursisten hebben al een subsidie ontvangen, zo ook ikzelf voor de cursussen en coaches die ikzelf in de arm heb genomen.

In principe ben je vooral extra tijd kwijt aan de live-dagen en de bijeenkomsten. Want daartussen ben je gewoon aan het ondernemer zoals altijd. Althans je gaat aan de slag met alle inzichten en doorbraken. Maar daar durf ik wel te beweren dat het ondernemen steeds makkelijk gaat. Dus wie weet levert dit traject je wel tijdswinst op! In ieder geval een energie-winst.

Plan in ieder geval een vrijblijvend online gesprek met mij in. Ik denk met je mee en zal je eerlijk adviseren of dit traject nu bij je past. Aangezien de samenstelling van de groep enorm belangrijk is, zal ik het ook aangeven als ik denk dat het traject nu niet voor je passend is. Dit is wel zo eerlijk ten opzichte van jou en jouw ontwikkeling, als naar de groep. Daarnaast is het heel belangrijk om naar je gevoel te luisteren, die heeft namelijk altijd gelijk. Je hoofd daarentegen, kan nogal met je aan de haal gaan. Maar met dit help ik je tijdens het online gesprek!

Nee! Want dit is juist het traject dat ontstaat op basis van de energie van de deelnemers en daardoor gaat iedereen eruit halen wat hij of zijn nodig heeft.

Over Gwendolyn Pieters

Gwendolyn heeft zichzelf gespecialiseerd in afscheidsfotografie. Ze legt liefdevolle herinneringen vast voor mensen en hun dierbare op die momenten dat ze weten dat er een afscheid gaat naderen.

Daarnaast legt ze ook de uitvaart vast, op een liefdevolle en respectvolle manier, zodat men op een later moment troost kan halen uit deze beelden. Op de dag van afscheid is er immers zoveel liefde aanwezig die men niet altijd kan voelen en zien op dat moment. Daar kunnen beelden bij helpen.
Opleiding
Gwendolyn heeft zelf, naast haar bestaande opleidingen, de opleiding tot uitvaartverzorger gevolgd om zo nóg beter de branche te begrijpen en de cursisten nog beter te kunnen informeren.

Credentials
Inmiddels heeft Gwendolyn 100+ uitvaarten vastgelegd en tientallen herinneringsreportages mogen maken. Aan ervaring geen gebrek dus.
Human Design
Als Human Design Expert leert Gwendolyn hoe jij "ontworpen" bent en wat jouw unieke manier van door het leven bewegen is. Meer flow, fun en ease gegarandeerd.

Podcast
Om andere te inspireren en de liefde voor dit vak te laten voelen is Gwendolyn haar eigen podcast gestart waarin ze vertelt over haar ervaringen als afscheidsfotograaf en ondernemer. Daarnaast interviewt ze ook andere mensen die in deze mooie branche werkzaam zijn!


Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
heartcrossarrow-rightplus-circlearrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram