Een "gewone" portretsessie is bij mij uiteraard ook mogelijk.

Echter pak ik deze wat anders aan dan de meeste fotografen. De basis van mijn portretsessies is Moment Design. Maar wat is dat nou eigenlijk? Ik ben één van de gecertificeerde Moment Designers die Nederland rijk is. Hierdoor ben ik staat om, met behulp van deze techniek, ongeposeerde foto’s te creëren met een emoties. Een Moment Design fotosessie is geen gewone fotosessie. Het is even stilstaan bij alles wat je hebt, je leven, je liefde, alles waar je van houdt. Er worden herinneringen opgehaald en gedeeld. Er worden nieuwe herinneringen gemaakt. Het is een unieke beleving. Een manier om dierbare herinneringen en emoties naar boven te halen en te bewaren voor altijd. Elke keer als je de foto’s ziet, ervaar je weer diezelfde intense gevoelens. Dat maakt een foto van dat moment pas echt waardevol.

Moment Design gaat niet over poseren en vragen te stellen.

Het gaat over de interactie met elkaar, over emoties, over het hebben van een echt gesprek, de ruimte om je uit te drukken, om te voelen. We vieren het leven en elkaar. Bij een Moment Design fotosessie gaat het niet om de juiste pose, het knapste uiterlijk of de grootste glimlach. We gaan op zoek naar echte moment en creëren daarmee nieuwe herinneringen. Dit gebeurt tijdens een ontspannen fotoshoot op een mooie buitenlocatie. Na afloop verras ik je met het resultaat: prachtige foto’s die je zult koesteren voor de rest van je leven. Wat maakt een Moment Design sessie zo bijzonder? Ten eerste heb je een geweldig uur met degene met wie je de sessie doet. Tijd voor elkaar, even stilstaan, weg van de dagelijkse sleur. En wanneer je later naar de foto’s kijkt, dan zal je dat moment herinneren, het mooie gevoel van dat moment komt weer terug.

Ook bij de fotoshoot zorg ik ervoor dat ik het geforceerde poseren niet aan de orde is en ga ik voor het vastleggen van jullie gevoelens.

Ik ben gecertificeerd Moment Designer en weet daardoor als geen ander hoe ik van dit moment een unieke gebeurtenis kan maken. Jullie focussen je lekker op elkaar, terwijl ik jullie liefde vastleg. Dit onderdeel van de dag is echt jullie moment, je even terugtrekken van de drukte en echt met elkaar zijn.

Elke portretsessie wordt opgevolgd door een persoonlijke bestelsessie.

Tijdens deze sessie zal ik jullie adviseren hoe jullie foto's het beste tot zijn recht komen, ik laat jullie albums zien en de mogelijkheden tot wandproducten. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag dan mijn uitgebreide brochure aan!

Benieuwd naar hoe dit soort beelden er dan uit zien?

Ik heb meerdere prachtige reportages op mijn blog staan dus neus vooral daar even rond maar heb natuurlijk ook een portfolio.

Wat voor sessies zijn er mogelijk? Nou eigenlijk alle samenstellingen die je kan bedenken, zoals:
Love-shoot:

Jullie houden van elkaar en willen die liefde laten vastleggen. En daarvoor ben je bij mij op het juiste adres! Een loveshoot is iets fantastisch om samen mee te maken. Of je nu prille geliefden bent of elkaar al jaren liefhebt, het ervaren van deze liefde is iets wat je graag wilt vastleggen. Wil je voor een aanstaande bruiloft een prachtige loveshoot laten maken? Dat kan natuurlijk ook. De foto’s kun je dan bijvoorbeeld ook gebruiken voor de uitnodigingen.

Gezinsshoot: 

De kans is groot dat dit één van de mooiste periode’s uit je leven is, er veranderd een hoop en je lichaam wordt elke maand mooier en mooier! Het aftellen kan gaan beginnen je gaat straks afscheid nemen van je dikke buik en je krijgt er een prachtig kindje in je armen voor terug. Wat is dat toch ontzettend bijzonder! En ik kan je vertellen, je gaat je dikke buik ontzettend missen! Hoe mooi is het om díe bijzondere periode en verandering in je leven vast te laten leggen in een mooie zwangerschapsshoot. Zodat je straks na de bevalling kunt genieten van je kleine baby én van de prachtige herinnering van je zwangerschap! 

Soloshoot:

Een solo-shoot waarbij ik de Moment Design technieken gebruik is een hele bijzondere ervaring. We staan stil bij wie jij bent, waar je hart sneller van gaat kloppen, waar je trots op bent. Kortom, een moment voor jezelf waarbij ik foto’s maak die laten zien wie jij echt bent. Niet ongemakkelijk poseren maar ontspanning en genieten staan centraal. Met prachtige, pure foto’s die de echte jij laat zien!

Borstvoedingsshoot:

Je borstvoedingsperiode, prachtig, liefdevol en intiem. Misschien ging er een periode van hard werken en veel inzet aan vooraf, ieder heeft een eigen ervaring en eigen verhaal. Maar wat je verhaal ook is, deze periode is bijzonder en komt niet meer terug. Hoe mooi is het om goede professionele foto’s te hebben van deze unieke periode. Ik leg dit graag voor je vast. Dit kan bij je thuis maar ook ergens op locatie, wat jij wilt. En elke leeftijd kan, een baby aan de borst of een peuter, of misschien voed je wel meer dan 1 kindje tegelijk. Het is wat mij betreft allemaal even mooi en verdient een prachtig plaatje

Nog niet aan de beurt gekomen? 

Wil je in een andere samenstelling op de foto? Bijvoorbeeld samen met je zus, of met opa en oma, of een vriendengroep? Het kan allemaal! 

Investering

Een reportage die je nooit meer zal vergeten, met degene die je lief hebt, kan al vanaf €275,-

Wil je de volledige prijsbrochure ontvangen, dan kun je deze hieronder vrijblijvend aanvragen.  Deze stuur ik je dan zo snel mogelijk toe. 

Album

Ik geloof heel erg dat foto's tastbaar op zijn mooist zijn, daarom lever ik in al mijn pakketten een luxe, professioneel en op maat gemaakt album.

PLAN - PRICE

Description

text

Beide pakketten inclusief:


Mijn enhousiasme, creativiteit en tijd


1,5 uur fotografie


Professionele selectie en nabewerking foto's


Een persoonlijke galerij om de foto's te delen met dierbaren


Een bestelsessie waarin ik jullie adviseer over een de prachtige fotoproducten


Reiskosten tot 30 km vanaf Vlissingen, daarbuiten 30 ct/km


Maximaal 5 personen, elk persoon extra kost €12,50Pakket Basis - €275,-

Een mini-album  van 15x15 cm met 6 spreads of een besteltegoed van €75,-


20 digitale foto's geleverd op hoge resolutie


Pakket Luxe - €375,-

Een uniek professioneel album van 20x20 cm met 10 spreads of een besteltegoed van €225,-


Minimaal 50 digitale foto's geleverd op hoge resolutie


Vraag mijn Brochure aan!

FAQ

Wat is moment design dan precies?

Het is moeilijk om uit te leggen en eigenlijk iets wat je moet ervaren. De basis zit hem in het feit dat ik tijdens de sessie vragen stel en allerlei klein opdrachtjes geef, hierdoor vergeet je als het ware de camera. Je bent veel meer met elkaar bezig. Een Moment Design reportage gaat over de interactie met elkaar, over emoties, over het hebben van een echt gesprek, de ruimte om je uit te drukken, om te voelen. Het is even stilstaan bij alles wat je hebt, je leven, je liefde, alles waar je van houdt. Er worden herinneringen opgehaald en gedeeld. Bij een Moment Design fotosessie gaat het niet om de juiste pose, het knapste uiterlijk of de grootste glimlach.

Wat maakt een moment design reportage dan zo bijzonder?

Je beleeft een onvergetelijk moment met degene met wie je de sessie doet. Tijd voor elkaar, even stilstaan, weg van de dagelijkse sleur. De foto’s krijgen een diepere betekenis, als jij of je dierbare later naar de foto’s kijken, dan zal je dat moment herinneren, het mooie gevoel van dat moment komt weer terug.

Ik ga helemaal niet graag op de foto, hoe stel je mij op mijn gemak?

Ik ken superveel mensen die niet graag op de foto gaan, inclusief mezelf. Maar door de technieken van Moment Design haal je de druk van de mooie foto af. Het gaat veel meer om het moment dat je met elkaar beleeft, de herinneringen die je met elkaar deelt en maakt. En als resultaat heb je foto's die jou en je dierbare laten zien zoals jullie echt zijn, met een echte glimlach, met gevoel, een connectie. En die bovenal het gevoel van de sessie weer oproepen.

Hoe lang duurt het voordat ik de foto’s krijg?

Binnen 48 uur ontvang je een preview met enkele foto’s uit de reportage. Daarna ga ik alle beelden selecteren en bewerken. Die ontvang je uiterlijk binnen 6 weken maar de ervaring leer dat dit vele malen sneller is.

Ik zie prachtige beelden op je site, maar ik weet niet of ik wel onze foto’s op internet wil. Moet dit?

Uiteraard is dit geen verplichting. Alle beelden die op website staan, zijn geplaatst met toestemming van de klanten. Ik maak na oplevering van de reportage een kleine selectie van beelden die ik zou willen toevoegen aan mijn portfolio. Dan pas hoef je te besluiten of je hiermee akkoord gaat. Wil je niet niet dan hoeft dat uiteraard niet.

“Gwendolyn heeft een geboorteshoot gedaan voor ons. Er werd eerst een kennismakingsgesprekje gehouden, waarin we over onze wensen konden praten, ons alles duidelijk werd uitgelegd en we haar werk konden bekijken. Vanaf week 37 staat ze klaar om in actie te komen en is hierin enorm betrokken! Tijdens de bevalling heeft ze zich “onopvallend” opgesteld,… Lees verder “”

- Desy Joosse-Buijs -

“Briljante weergave van het mooiste moment van ons leven, inclusief hele leuke blog over de hele happening!”

- Ronald Joosse -

“Nu 2x met Gwendolyn ‘gewerkt’ 1x tijdens een bevalling waarbij zij foto’s maakte en ik mocht begeleiden, hierin is ze heel prettig aanwezig, je hoort of ziet haar amper maar toch maakt ze prachtige foto’s! En de 2e x een fotoshoot met mijn collega’s gedaan, dit was heel leuk, wij houden niet zo van ‘op… Lees verder “”

- Liesbeth Kluijfhout -

“Wij wilden mooie foto’s van onze pasgeboren 2e dochter. Wíj houden niet zo van de geposeerde newborn foto’s en waren op zoek naar iets anders. Zo kwamen we bij de Kraamreportage van Gwendolyn terecht. En hier hebben we absoluut geen spijt van! Wat een mooie, bijzondere en ‘echte’ foto’s hebben we van ons gezinnetje. Heel… Lees verder “”

- Manon van Maldegem-Baaijens -

“Een paar weken geleden kwam gwendolyn foto’s maken namens stichting early birds van onze Jens! Ze nam de tijd en wist echt geweldige foto’s te maken! Ook nadien het fotoboek wat ze voor ons samen gesteld heeft is geweldig, dat hadden we zelf nooit zo kunnen doen. We zijn gwendolyn dan ook erg dankbaar en… Lees verder “”

- Debby van der Put -

“Onbetaalbaar zijn de foto’s! Ze pakt de juiste emoties in momenten en legt deze in mooie composities vast.”

- Petri Verbrugge -

“Gwendolyn heeft enkele weken terug gezorgd voor een heel mooie fotoreportage van onze te vroeg geboren zoon. Op een moment waarop alles even zwaar voelt, zet zij de mooie momenten (die er toch zijn) in deze periode om in prachtige foto’s die een herinnering voor het leven zijn. Op een subtiele manier heeft ze zich… Lees verder “”

- Kristel Schoevaerts -

“Gwendolyn heeft de geboorte van onze dochter Jolé super vastgelegd! De foto’s zijn geweldig. Een mooi aandenken voor ons en later ook voor Jolé zelf.”

- Ilona van Doorn -

“Onze (verlate) kraamrapportage kon echt niet beter. Gwendolyn is super relaxed, de sfeer was goed en ongedwongen en de foto’s zijn daardoor authentiek. Het fotoboek is bovendien prachtig geworden. Kan niet anders zeggen dan dat Gwendolyn er echt talent voor heeft.”

- Merel van Rens -

“Gwendolyn is heel prettig in haar communicatie, denkt goed mee, en is flexibel. Maar bovenal, maakt ze mooie foto’s!”

- Margreet Kodde -

“Ik kan alleen maar zeggen dat door geduld en rust het resultaat zo mooi is geworden… helemaal super gewoon.”

- Kirsten Koster -

“Wij hebben een hele ontspannen fotoshoot gehad tijdens onze kraamreportage. We zijn onwijs blij met het resultaat… Wat fijn om dit terug te kunnen zien! Ook was het fijn dat we niet lang hoefde te wachten op onze foto’s, en de wachttijd wordt ook nog eens verzacht met mooie previews! Gewoon doen!”

- Liesbeth Haarbosch -

“Ik kan alleen maar zeggen dat ik erg blij ben dat we haar gevraagd hebben om foto’s te maken zodra ik bevallen was. Ook de kraamreportage die we een week later hadden is zeer goed bevallen. Die mooie momenten zijn vastgelegd in een prachtig album door Gwendolyn gemaakt. Bedankt!”

- Desiree Paardenkoper -

“Toen ons zoontje geboren was heb ik contact gezocht met Gwendolyn voor een shoot. Aangezien mijn man en ik allebei een ander idee voor de shoot hadden dit voorgelegd aan Gwendolyn. Zij heeft met ons meegedacht en uiteindelijk een hele mooie kraamreportage geschoten. De foto’s zijn erg mooi en ook het album is helemaal naar… Lees verder “”

- Lisette de Haas -

“Gwendolyn heeft onze bruiloft vastgelegd. Ze luisterde naar wat wilden, communiceerde helder via de mail van te voren, kwam langs om alles door te nemen en rende op de dag zelf de hele dag achter ons aan of voor ons uit. Het eindresultaat is prachtig! Ze heeft ervoor gezorgd dat wij een hele waardevolle herinnering hebben… Lees verder “”

- Rianne Van Dijke-van Der Welle -

“Poseren en op de foto moeten heb ik een hekel aan. Toch wilde ik graag een mooie foto van mijn tweelingzus en mezelf hebben. Met de Moment Design techniek verliep de shoot heel ontspannen en Gwendolyn stelde ons meteen op ons gemak. We hebben een uur lang lol gehad en daar kwamen dan ook nog… Lees verder “”

- Loes de Heus -

“Wij hebben 2 reportages van Gwendolyn gehad. De moment design shoot was echt een feestje, even tijd voor elkaar naast de drukte van alle dag. En dan nog een
blijvende herinnering ook. De bevallingsshoot was een bijzondere ervaring; we hebben bijna niet gemerkt dat Gwendolyn aanwezig was maar wat fijn om zulke mooie foto’s… Lees verder “”

- Marianne Elstgeest Mondeel -

“Heel fijn, geruststellend en geweldige shoot gehad!”

- Patricia Maduro -

“De shoot verliep heel ontspannen en gezellig!! Ik voelde me erg op m’n gemak!! Dus een shoot is zeker aan te raden bij Gwendolyn!”

- Joyce de Feijter-Himpens -

” Gwendolyn, we zijn heel blij dat jij ons huwelijksfeest hebt vastgelegd. De foto’s zijn prachtig geworden. Elke keer als we er naar kijken kunnen we de mooie momenten weer herbeleven. Hartstikke bedankt!”

- Familie Den Boef -

Menu