Welkom

Mijn naam is Gwendolyn en begeleid jouw graag tijdens een (plant)medicijn reis of een mooie ceremonie. Zelf ben ik een sacrale 2/4 Manifesting Generator en ben ik naast actief te zijn als ceremonieel begeleidster (afscheids)fotograaf. Ik heb veel ervaring met en grote interesse in rouwprocessen en als space-holder ondersteun ik je graag in je proces met deze heilige medicijnen.
10
maart

Embrace stillness - Sacred Rapé ceremonie

Verlang jij ook nog rust in je hoofd, even helemaal niets? Meld je dan aan voor deze Sacred Rapé ceremonie. We drinken cacao, we doen een sharing en daarna zoeken we de stilte op in jezelf. 

Rapé brengt heling op het diepste niveau van onze cellen. Het kalibreert onze cellen, zorgt dat we gegrond blijven en beter in ons lichaam kunnen komen en ons energie systeem schoonmaken. Rapé heeft een reinigende werking en is een zeer effectief middel om stress, verdriet en zorgen uit ons systeem te krijgen.

Locatie: Vlissingen
Tijd : 19.00 - 22.00 uur
Uitwisseling: €35,-

Wil je (nog) geen rapé gebruiken ben je ook welkom om mee te doen met enkel de cacao. 
2
april

Magic Truffel ceremonie - Semi private

In deze intieme setting (maximaal 4 personen) ga je op reis met de magische truffel. De spirit van de truffel laat jou liefdevol zien waar je aan mag werken. ​Doordat je toegang krijgt tot een diepere laag in je bewustzijn, ga je jezelf en je levensthema's in een ruimer perspectief of bewustzijn ervaren. Het kan zijn dat je inzicht of antwoord krijgt op specifieke vragen. Dit kan enorm helend zijn, wat doorwerkt in je dagelijks leven.

Locatie: Samen te bepalen
Tijd: 10.00 - 17.00
Uitwisseling: €250,-
Inclusief een intake en een integratiegesprek na 2 weken
14
april

Embrace stillness - Sacred Rapé ceremonie

Verlang jij ook nog rust in je hoofd, even helemaal niets? Meld je dan aan voor deze Sacred Rapé ceremonie. We drinken cacao, we doen een sharing en daarna zoeken we de stilte op in jezelf. 

Rapé brengt heling op het diepste niveau van onze cellen. Het kalibreert onze cellen, zorgt dat we gegrond blijven en beter in ons lichaam kunnen komen en ons energie systeem schoonmaken. Rapé heeft een reinigende werking en is een zeer effectief middel om stress, verdriet en zorgen uit ons systeem te krijgen.

Locatie: Vlissingen
Tijd : 19.00 - 22.00 uur
Uitwisseling: €35,-

Wil je (nog) geen rapé gebruiken ben je ook welkom om mee te doen met enkel de cacao. 

“Don't just be good to others
Be good to you”

Een reis naar binnen

Ruim 2,5 jaar geleden kwam ik in aanraking met plantmedicijnen. Vanuit een verlangen om een keer echt naar binnen te keren, een pure zielsconnectie te maken zonder dat mijn hoofd er zich mee zou bemoeien. Sindsdien is mijn leven enorm verreikt en heb ik vele mooie reizen mogen maken en ceremonies mogen bijwonen.

Sinds vorig jaar ben ik opgeleid als ceremonieel begeleidster, breath-facilitator en space-holder. En nu is het mijn grote passie om ceremonies te geven, reizen te begeleiden of met andere prachtige zielen te ondersteunen in hun werk als mede-space-holder.

Want ik gun iedereen de transformtie waar ze naar verlangen, het doorbreken van ingesleten patronen, meer inzicht in hun processen of simpelweg me-time en verbinding met anderen mooie mensen.

Cacao


De liefdevolle cacao heeft mijn hart geraakt. Dit is by far mijn favoriete medicijn uit de schoot van moeder aarde. Cacao is een laagdrempelig en heel erg toegankelijk. Dit omdat de werking heel erg subtuel en zacht is. Je gaat er niet van reizen.

Cacao staat erom bekend om je hart te openen en een diepere connectie met jezelf te maken. Om meer vanuit je hart te leven met liefde voor jezelf, voor de mensen om je heen en de wereld.

Cacao is een heel fijn medicijn om te combineren met blauwe lotus of de magische truffel. Of bijvoorbeeld voor een ademsessie. Ook heel fijn om thuis in ceremoniele setting te drinken.

Magische truffels


De magische truffel is een paddenstoel met een medicinale werking en een walnootachtige smaak. De truffel is legaal in Nederland en bevat psilocybine die je naar een andere staat van bewustzijn brengen. Afhankelijk van de dosis kun je met de truffel een volledige reis maken (full of low-dose) of maak je gebruik van de meer subtiele effecten, meer contact maken met je gevoel en intuïtie (micro-dose).

De truffel is naar mijn mening een enorm aards medicijn en heel erg puur. De spirit van de truffel laat jou liefdevol zien waar je aan mag werken. ​Doordat je toegang krijgt tot een diepere laag in je bewustzijn, ga je jezelf en je levensthema's in een ruimer perspectief of bewustzijn ervaren. Het kan zijn dat je inzicht of antwoord krijgt op specifieke vragen. Dit kan enorm helend zijn, wat doorwerkt in je dagelijks leven.

Door onderzoek is aangetroond van de werkzame bestandsdelen in de truffel de groei van nieuwe vertakking en verbindingen tussen hersencellen stimuleert. Ze helpen je op deze manier om een diep innerlijk proces aan te gaan.

1:1 ceremonie €333,-
1:2 ceremonie €444,-

Life begins at the end of your comfortzone

Blauwe lotus

De Blauwe Lotus, Nymphaea Caerulea, staat ook wel bekend als Blauwe Waterlelie. Het is een prachtige bloem die oorspronkelijk uit het oude Egypte komt. In deze tijd werd de blauwe lotus veel gebruikt in spirituele rituelen en ook nu wordt ze nog over de gehele wereld gebruikt.

De Blauwe lotus is een heel subtiel, ontspannend en kalmerend medicijn waarvan je de effecten niet direct zult opmerken. De Blauwe lotus bevordert een goede slaap, ontspant de spieren, je kan erdoor lucide gaan dromen en werkt onstpannend. Ook staat ze bekend als afrodisiacum en bevat het meer dan 20 antioxidanten.

De Blauwe lotus wordt vaak als thee gedronken in een ceremoniele setting. Mijn favoriet is om de Blauwe lotus te combineren met een cacao ceremonie.

Rapé


Rapé is een plantmedicijn uit de jungle. Het is een as, bestaande een mix van heilige tabak en verschillende soorten planten, bomen en kruiden. 

Rapé brengt heling op het diepste niveau van onze cellen. Het kalibreert onze cellen, zorgt dat we gegrond blijven en beter in ons lichaam kunnen komen en ons energie systeem schoonmaken. Rapé heeft een reinigende werking en is een zeer effectief middel om stress, verdriet en zorgen uit ons systeem te krijgen. Rapé reinigt de pijnappelklier, opent je derde oog en verbind je met je ziel.

Wat mij betreft is rapé het perfecte medicijn om je hoofd tot stilstand te brengen. Het haalt je direct uit je hoofd, je gedachten te verstillen en je terug laten zakken in je lichaam. ​

Rapé kan ondersteunend gebruikt worden bij andere ceremonies. Om even volledig te aarden of je te helpen je over te geven aan het medicijn. Maar ook een pure rapé ceremonie is erg indrukwekkend.

The plants have enough spirit to transform our limited vision

Ademwerk


Tijdens een breathwork sessie gaan we aan de slag met de verbonden Je ligt comfortabel op een matras. Ik begeleid je om zo veel mogelijk te ontspannen en ruimte te maken voor je ademhaling.

Bewust verbonden ademhalen is best hard werken (en daarom voor mensen die mediteren maar zweverig vinden juist erg fijn). Na zo'n ongeveer 40 minuten verbonden ademhalen volgt de fase van diepe ontstapnning. That’s when the magic happens…

Ademwerk geeft ons ruimte en ontspanning om vastzittende emoties weer te laten stromen. Ademwerk helpt je terug te keren naar je kern en maakt je bewust van je beperkende gedachten, je pijn, je trauma’s, je emoties, je overtuigingen en/of je patronen die repeterende gedachten of emoties voortbrengen.

Human Design


Human Design is een synergie van westerse wetenschap: kwantumfysica, genetica, biochemica, astronomie en esoterische wijsheden: Chinese I’Ching, Astrologie, Kabbalah en Hindu Chakra’s. Soms denken we als westerlingen dat dit iets zweverigs is. Als je wieg in China, India of het Midden Oosten had gestaan was je ermee opgegroeid. Wat mij betreft is Human Design super praktisch en aards. Ik nodig je uit om je mind open te houden.

Jouw Human Design is jouw unieke ‘vingerafdruk’ en vormt daarmee jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing. De gebruiksaanwijzing over hoe het voor jou makkelijker is om in deze wereld te creëren wat jij wilt creëren: relaties, projecten, missies, wat dan ook.

Human Design zet ik in in mijn eigen leven en mijn coaching. Maar is ook heel mooi te combineren in een ceremoniele setting. Bijvoorbeeld een cacao ceremonie om naar binnen te keren en daarna te leren of Human Design
HD Sessie informatie

When you start studying Human Design, you feel an intense sense of permission to be yourself

Tarot


Ik ben dol op kaarten, dat is geen geheim. Tijdens al mijn ceremonies zal een kaartje trekken een onderdeel zijn. Maar ik wilde dieper en meer en ben daarom de oorspronkelijker Rider Waite Tarot gaan bestuderen.

Het leggen van tarotkaarten kun je zien als een manier om met behulp van symboolkaarten inzicht te krijgen in allerlei aspecten van het dagelijks leven. Je kunt de tarot gebruiken als je inzicht wilt hebben over zaken die te maken hebben met liefde, werk, bewustzijn of je eigen ontwikkeling.

Heb jij bepaalde vraagstukken of ben je benieuwd wat de kaarten voor je in petto hebben? Dan kan ik een legging voor je doen. Het is ook mogelijk tarot toe te voegen aan een ceremonie voor nog meer diepgang.

Prijzen

 • Bovenstaande opsomming van (plant)medicijnen en mogelijkheden geven een mooi inzicht in wat er allemaal mogelijk ik. Sommige medicijnen of tools zijn ook enorm mooi om te combineren. 
 • Loop je tegen bepaalde vraagstukken aan en ben je nieuwsgierig welke tools je verder zouden kunnen helpen. Neem dan zeker even contact met mij op.
 • Organiseer jij ceremonies of retreats en zou je graag willen samenwerken of heb je extra handjes nodig. Ik ondersteun met heel veel liefde andere space-holders in hun werkzaamheden.
 • Ik heb een groot netwerk met andere expertises, denk aan (Yin)Yoga, zang, klankschalen, edelstenen etc. Heb je wensen die je zou willen combineren met wat ik aanbied? Dan kan ik dit absoluut voor je regelen.

Ceremonies
v.a. € 35,- p.p.

 • Op basis van cacao, blauwe lotus en/of rapé en eventueel micro-dosering truffel
 • Volledige maatwerk en naar wens in te delen
 • Samenwerken met jouw expertise of expertise van derden mogelijk
 • Met mooi weer in de natuur of op je eigen gekozen locatie
 • Als aanvulling op je retreat of een fijn samenzijn met vrienden die je jezelf cadeau doet

Privé breathwork sessie 
€ 177,-

 • Op een eigen gekozen locatie, bijvoorbeeld lekker thuis
 • Inclusief uitgebreide intake 
 • Globaal  ziet een dag er als volgt uit:
  • Aankomen, delen van intenties, meditatie
  • Ademsessie ongeveer 30-45 minuten
  • Landen & sharing
 • Na ongeveer 2 weken een integratiesessie
 • Indien je met zijn tweeën de sessie wilt doen, dan is de meerprijs €75,-

Privé Truffelceremonie
€ 333,-

 • Op een eigen gekozen locatie, bijvoorbeeld lekker thuis
 • Inclusief uitgebreide intake 
 • Privé truffel ceremonie: Globaal  ziet een dag er als volgt uit:
  • 10-11 aankomen, delen van intenties, meditatie
  • 11-16 truffel ceremonie
  • 16-17 lichte maaltijd & integratie
 • Na ongeveer 2 weken een integratiesessie
 • Indien je met zijn tweeën de sessie wilt doen, dan is de meerprijs €150,-
Kennismaken? Stuur mij een mail

Veel gestelde vragen

Ik snap je zenuwen absoluut. Iedereen ging voor een eerste keer naar een ceremonie, ook ik. En het onbekende zorgt altijd voor een bepaalde spanning en die mag er helemaal zijn. Je zult merken dat als je er eenmaal bent, het enorm snel heel comfortabel zal voelen en het voelt alsof je in een warm bad bent beland. Iedereen die bij mij komt zijn stuk voor stuk warme en liefdevolle mensen waarbij iedereen welkom is. Jij dus ook <3

Absoluut! Ik heb al vaker tijdens retreat een onderdeel mogen verzorgen en dat blijkt keer op keer een mooie aanvulling te zijn. Jij kan ook even deelnemer zijn en ontspannen terwijl ik de ceremonie of sessie geef. Bovendien kun je zo expertise toevoegen die je zelf mogelijk niet in huis hebt en zo nog meer waarde geven tijdens je retreat.

Ik heb al vele spirituele ondernemers op de foto mogen zetten. Juist omdat ik zelf ook ceremonies geef weet ik als geen ander op te gaan in de energie van dat moment. Daardoor zijn je foto's ontzettend puur en precies zoals ze moeten zijn. Ik sta ook altijd open voor andere uitwisselingen dan enkel en alleen geld. Neem vooral contact met mij op om hier over van gedachten te wisselen.

Dat is iets wat ik juist ontzettend leuk vind om te doen. Space-holden is mijn tweede natuur en ik ondersteun graag andere ceremoniële begeleiders tijdens hun werk. Stuur mij even een berichtje op 06-47695486 en dan praten we hier even over verder,

Let's connect

Contactformulier InnerFocus (#20)


Wil je op de hoogte blijven van nieuwe ceremonies? 
Laat dan hieronder je naam en mailadres achter en dan stuur ik je een mailtje als ik nieuwe data plan.
Tot snel!


heartarrow-rightplus-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0