A day in  a life

Juist de gewone dingen maken het leven uniek

Een knuffel, een glimlach, misschien wat kattenkwaad of een driftbui. Momenten die alledaags zijn en daardoor zelden of nooit een plekje op de foto krijgen. Maar juist die gewone dingen blijken later uiterst waardevol. Met name voor kleine kinderen die nu nog te jong zijn voor eigen herinneringen. Het dagelijkse leven in haar kleine details. Jullie manier van samenzijn. Vastgelegd, opdat het nooit vergeten wordt.
VRaag de brochure aan

Precies zoals jullie zijn

Later is juist het dagelijkse leven van vroeger ontzettend mooi om op terug te kijken. Juist de op het oog zo normale dingen vervagen zo snel. Te snel. Als je zelf naar foto’s kijkt uit je kindertijd dan zijn toch juist die gewone dingen zo waardevol? Op het moment dat je weet dat het einde nadert van één van de gezinsleden is het vastleggen van deze momenten helemaal belangrijk.

Spelen met je vriendjes op straat, mama die een boekje voorleest, papa die stoeit met de kinderen of kinderen die kattenkwaad uithalen, terwijl je aan het strijken bent. Ik wil dat voor je vastleggen. Voor later. Zodat ook de gewone dingen die het leven bijzonder maken niet vergeten worden. Ik hou ervan om momenten te vangen in alle eerlijkheid, boosheid, liefde, verdriet en al het andere. Dus een lach, een traan én ook die driftbui.

Foto's van ons dagelijks leven, iets waar we niet vaak bij stilstaan, maar die later van onschatbare waarde zijn.

Spontane familiefoto’s

Bij deze vorm van fotografie maak ik foto’s van jullie gezin tijdens de dagdagelijkse momenten en leg ik deze herinneringen professioneel voor jullie vast. Samen spelen, koken en samen eten, het avondritueel, een boekje voorlezen, tanden poetsen, een wandeling, hand-in-hand lopen, leren fietsen. Kortom, de dingen die alledaags zijn, maar zelden of nooit worden gefotografeerd.

Een DITL-reportage kan plaats vinden in de maanden voor het afscheid. Ik leg de gewone, bijzondere momenten professioneel voor jullie vast. Zodat je voor nu en voor later prachtige, eerlijke beelden hebt die de herinnering aan “vroeger thuis” levend houden. Want juist de kleine, normale dingen maken samen het dagelijks leven. "Zo was het vroeger echt!"

Standaard inbegrepen

  • Mijn enthousiasme, creativiteit en tijd
  • 1,5 uur fotografie
  • Professionele selectie en nabewerking foto's
  • Een persoonlijke galerij om de foto's te delen met dierbaren
  • Een bestelsessie waarin ik jullie adviseer over prachtige fotoproducten
  • Reiskosten zijn exclusief, mede door de wisselende brandstofkosten. Kosten 35 ct/km

Pakket Luxe €425,-

  • Een uniek, professioneel album van 20 x 20 cm inclusief 10 spreads of een besteltegoed van €225,-
  • Minimaal 50 digitale foto’s geleverd op hoge resolutie
Boeken

Pakket Budget €325,-

  • Een mini-album van 15 x 15cm met 6 spreads of een besteltegoed van 75,-
  • 15 digitale foto’s geleverd op hoge resolutie
Boeken

Uniek en helemaal persoonlijk

Een reportages is pas echt af als er ook een tastbaar product is van de dierbare foto's die je hebt laten maken. Of het nou een uitvaart, een bevalling, een bruiloft of familiereportage betreft. De praktijk leert ons dat foto's die slechts op de computer staan bijna nooit bekeken worden. Zonde!

Mijn specialiteit en grote liefde, naast het fotograferen, is het samen met mijn klanten een album vormgeven. Geheel persoonlijk, uniek en naar wens.

Wil je meer weten over hoe we samen tot een geweldig eindresultaat komen?? En wil je voorbeelden zien, lees dan vooral verder.


Meer lezen

Veel gestelde vragen

Vertrouw mij maar, dit gaat vanzelf! Ik weet binnen no-time in jullie gezin op te gaan, zodat je amper merkt dat ik er ben of dat het voelt alsof er een vriendin op visite is. Je zult merken dat je heel snel niet eens meer door hebt dat er een camera op je gericht staat en je gewoon de dingen doet die je normaal ook doet. Dit geldt ook voor kinderen, ze sloven zich vaak eventjes uit, maar dit houden ze zelden heel lang vol.

Enkel en alleen dingen die bij jullie passen en jullie als gezin en familie typeren. Het moet immers een reportage worden waarin jullie jezelf herkennen, dat het aha-momenten oproept of een gevoel van "dat is echt typisch ons". Een DITL-reportage kan echt uit allerlei activiteiten bestaan, van gewoon thuis rommelen, taartjes bakken, eten, bedritueel tot tijdens de vakantie op de camping, een wandeling, naar een pretpark of een dierentuin. Van te voren stemmen we af wat voor soort beelden voor jullie waardevol zijn.

Binnen 48 uur krijgen jullie een prachtige preview. Daarna ga ik alle beelden selecteren en bewerken. Die ontvang je uiterlijk binnen 6 weken maar de ervaring leer dat dit vele malen sneller is.

Absoluut niet! Alles wat je terugziet op mijn website is geplaatst met nadrukkelijke toestemming van mijn klanten. Dit omdat ze mega trots zijn op de foto's, heel erg dankbaar zijn en andere mensen ook zulke prachtige foto's gunnen. Want ja, het laten zien van mijn werk is natuurlijk de allerbeste reclame. Maar nogmaals, in eerste instantie zijn de foto's voor jullie en bepalen jullie zelf wat er met de foto's gebeurt.

Portfolio

Let's connect

Aangesloten bij

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-47 69 54 86
Vlissingen, Zeeland

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte, meld je aan voor mijn nieuwsbrief.

Volg mij

heartcrossarrow-leftarrow-rightplus-circlearrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram