(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Bedrijfsfotografie

Waar staat jouw bedrijf voor?

Mooie bedrijfsfoto's zijn onmisbaar. Je hebt ze nodig op je website, Social Media en drukwerk. Foto's die uitstralen wie je bent en waar je bedrijf voor staat. Foto's die jouw passie, professionaliteit en eigenheid laat zien. Immers doen klanten geen zaken met een merk, een naam of een product. Maar met het gezicht achter het bedrijf. Mijn specialiteit is om de foto's jouw energie te laten uitstralen, zodat je ook precies die klanten aantrekt die bij je passen.

Vraag een offerte aan

Documentair of portretten?

Ik kan de reportages op twee manieren uitvoeren, de eerste manier is documentair. Bij deze manier wordt er niet geposeerd en leg ik het bedrijf en de werkzaamheden vast zoals het is. Dit geeft een uniek kijkje in de "keuken". Maar uiteraard zijn ook portretfoto's en groepsfoto's mogelijk van teams. Neem maar eens een kijkje in mijn portfolio, zo krijg je een mooie indruk van wat mogelijk is.
LEES MEER

Maatwerk

Omdat een bedrijfsreportage echt maatwerk is spreken we eerst telefonisch je wensen door en ga ik daarna aan de slag met een offerte. Wil je alvast nog uitgebreider de mogelijkheden zien, vraag dan alvast mijn brochure aan.
LEES MEER

Beeldbank Boost

Behoefte aan een gevarieerde en authentieke beeldbank? En lijkt het je ook leuk om andere ondernemers in de regio te leren kennen. Geef je dan op voor een Beeldbank Boost, in een dagdeel doen we diverse locaties aan, zet ik je vele malen in een andere setting op de foto en ondertussen de mogelijkheid om te netwerken met andere ondernemers. Ik beloof je een onvergetelijke, gezellige en bovenal nuttige dag!
LEES MEER

Veel gestelde vragen

Nee absoluut niet, een bedrijfsdocumentaire is dan uitermate geschikt. Je gaat namelijk gewoon je werkzaamheden uitvoeren en ik documentair dit. Je hoeft dus niet te poseren en rekening met mij te houden. Ideaal dus voor camera schuwe mensen. Of ga mee tijdens een Beeldbank Boost, hier ligt niet de hele tijd de aandacht op jou en wordt je geïnspireerd door de andere ondernemers die meegaan. Ik durf te wedden dat je dit een waanzinnige ervaring gaat vinden!

Zeker weten, sterker nog, dit gebeurt heel veel. Fijn juist om ook even tijd te maken voor een goede teamfoto of enkele zakelijke portretten als ik er toch ben. Van te voren hebben we uitgebreid contact over wat de wensen zijn en maak ik een offerte op maat.

Binnen 48 uur krijgen jullie een prachtige preview. Daarna ga ik alle beelden selecteren en bewerken. Die ontvang je uiterlijk binnen 6 weken maar de ervaring leer dat dit vele malen sneller is. Mocht er beelden sneller nodig zijn, laat dit van te voren weten, dan zorg ik voor ruimte in mijn agenda.

Dit heb ik allemaal uitgebreid beschreven in mijn Brochure "Zakelijke Fotografie". Wil je deze ontvangen, stuur mij dan even een mailtje!

Portfolio

Let's connect

Standaard inbegrepen

 • Mijn enhousiasme, creativiteit en tijd
 • 1,5 uur fotografie
 • Professionele selectie en nabewerking foto's
 • Een persoonlijke galerij om de foto's te delen met dierbaren
 • Een bestelsessie waarin ik jullie adviseer over een de prachtige fotoproducten

Pakket Luxe 375

 • Een mini-album van 15 x 15cm met 6 spreads of een besteltegoed van 75,-
 • 20 digitale foto’s geleverd op hoge resolutie
Home

Pakket Basis 275,-

 • Een mini-album van 15 x 15cm met 6 spreads of een besteltegoed van 75,-
 • 20 digitale foto’s geleverd op hoge resolutie
 • Reiskosten tot 30 km vanaf Vlissingen, daarbuiten 30 ct/km
 • Maximaal 5 personen, elk persoon extra kost €12,50
Home

Aangesloten bij

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-47 69 54 86
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.


Volg mij

heartphone-handsetcalendar-fullselectcrossarrow-leftarrow-rightplus-circlearrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram