(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
A day in  a life

Alledaagse familiefoto's

De knuffel en de glimlach, misschien ook kattenkwaad of een driftbui. Momenten die alledaags zijn en daardoor zelden of nooit een plekje op de foto krijgen. Maar juist de gewone dingen blijken later uiterst waardevol. Met name voor kleine kinderen, die nu nog te jong zijn voor eigen herinneringen. Aan het dagelijkse leven, in alle kleine details. Jullie manier van samenzijn. Vastgelegd, zodat het niet vergeten wordt.
Vraag de brochure aan

Gewone momenten, zo waardevol

Juist later is het dagelijks leven zo waardevol om op terug te kijken Juist de zo op het oog normale dingen vervagen zo snel. Als je zelf naar foto’s kijkt uit je kindertijd, dan zijn juist die gewone dingen zo waardevol.

Spelen met je vriendjes op straat, mama die een boekje voorleest, papa die stoeit met de kinderen of kinderen die kattenkwaad uithalen terwijl je aan het strijken bent. Ik wil dat vastleggen, voor later, zodat ook de gewone dingen die het leven bijzonder maken niet vergeten worden. Ik hou er van om momenten te vangen in alle eerlijkheid, boosheid, liefde, verdriet en al het andere. Dus een lach, een traan en ook die driftbui.

Het dagelijks leven is iets waar we niet vaak bij stilstaan. Maar zo waardevol om te herinneren.

Geen stress, just be you

Bij deze vorm van fotografie maak ik foto’s van jullie gezin tijdens de gewone dagelijkse dingen en leg ik deze herinneringen professioneel voor jullie vast. Samen spelen, koken en samen eten, het avondritueel, een boekje voorlezen, tanden poetsen, een wandeling, hand-in-hand lopen, leren fietsen. Kortom, de dingen die alledaags zijn maar zelden of niet worden gefotografeerd.

Een DITL reportage kan gewoon thuis plaats vinden, tijdens de dagelijks dingen. Maar ook tijdens een vakantie, op de camping, tijdens een dagje weg. Simpelweg alles wat je je wilt herinneringen kan ik op een professionele manier voor jullie vastleggen.

Standaard inbegrepen

  • Mijn enthousiasme, creativiteit en tijd
  • 1,5 uur fotografie
  • Professionele selectie en nabewerking foto's
  • Een persoonlijke galerij om de foto's te delen met dierbaren
  • Een bestelsessie waarin ik jullie adviseer over prachtige fotoproducten
  • Reiskosten zijn exclusief, mede door de wisselende brandstofkosten. Kosten 35 ct/km

Pakket Luxe €425,-

  • Een uniek, professioneel album van 20 x 20 cm inclusief 10 spreads of een besteltegoed van €225,-
  • Minimaal 50 digitale foto’s geleverd op hoge resolutie
Boeken

Pakket Budget €325,-

  • Een mini-album van 15 x 15 cm met 6 spreads of een besteltegoed van 75,-
  • 15 digitale foto’s geleverd op hoge resolutie
Boeken

Uniek en helemaal persoonlijk

Een reportages is pas echt af als er ook een tastbaar product is van de dierbare foto's die je hebt laten maken. Of het nou een uitvaart, een bevalling, een bruiloft of familiereportage betreft. De praktijk leert ons dat foto's die slechts op de computer staan bijna nooit bekeken worden. Zonde!

Mijn specialiteit en grote liefde, naast het fotograferen, is het samen met mijn klanten een album vormgeven. Geheel persoonlijk, uniek en naar wens.

Wil je meer weten over hoe we samen tot een geweldig eindresultaat komen?? En wil je voorbeelden zien, lees dan vooral verder.


Meer lezen

Veel gestelde vragen

Vertrouw mij maar, dit gaat vanzelf! Ik weet binnen no-time in jullie gezin op te gaan, zodat je amper merkt dat ik er ben of dat het voelt alsof er een vriendin op visite is. Je zult merken dat je heel snel niet eens meer door hebt dat er een camera op je gericht staat en je gewoon de dingen doet die je normaal ook doet. Dit geldt ook voor kinderen, ze sloven zich vaak eventjes uit, maar dit houden ze zelden heel lang vol.

Enkel en alleen dingen die bij jullie passen en jullie als gezin en familie typeren. Het moet immers een reportage worden waarin jullie jezelf herkennen, dat het aha-momenten oproept of een gevoel van "dat is echt typisch ons". Een DITL-reportage kan echt uit allerlei activiteiten bestaan, van gewoon thuis rommelen, taartjes bakken, eten, bedritueel tot tijdens de vakantie op de camping, een wandeling, naar een pretpark of een dierentuin. Van te voren stemmen we af wat voor soort beelden voor jullie waardevol zijn.

Binnen 48 uur krijgen jullie een prachtige preview. Daarna ga ik alle beelden selecteren en bewerken. Die ontvang je uiterlijk binnen 6 weken maar de ervaring leer dat dit vele malen sneller is.

Absoluut niet! Alles wat je terugziet op mijn website is geplaatst met nadrukkelijke toestemming van mijn klanten. Dit omdat ze mega trots zijn op de foto's, heel erg dankbaar zijn en andere mensen ook zulke prachtige foto's gunnen. Want ja, het laten zien van mijn werk is natuurlijk de allerbeste reclame. Maar nogmaals, in eerste instantie zijn de foto's voor jullie en bepalen jullie zelf wat er met de foto's gebeurt.

Portfolio

Let's connect

Aangesloten bij

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-47 69 54 86
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.


Volg mij

heartcrossarrow-leftarrow-rightplus-circlearrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram