(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Familiereportages

Een tijdloze herinneringZeg eens eerlijk: hoe vaak sta je zelf met je gezin of familie op de foto? En hoeveel foto’s zijn er van jullie allemaal samen? Hoe gek het ook klinkt, in deze tijd van digitale fotografie is juist de familiefoto vaak zeldzaam.

Als professionele fotograaf leg ik familie op verschillende manieren vast, tijdens kleine momenten tijdens een Day in the Life-reportage. Maar bijvoorbeeld ook een "geposeerde" reportage behoort tot de mogelijkheden. 

Maar wat denk je van de grotere momenten, zoals de geboorte van jullie kindje? Hoe uniek is het om van dat levkensveranderende moment mooie foto's te hebben. Uiteraard is ook de kraamperiode fantastische om te laten vastleggen. Wil je meer weten? Scroll dan vooral verder of vraag direct mijn brochure aan!

Vraag de brochure aan
DAY IN A LIFE

Het echte leven

De gewone dingen van het leven, maar dan professioneel vastgelegd. Omdat juist later het zo waardevol is om terug te zien hoe jullie leven was, van het bedtijd-ritueel, tot samen eten, een uitstapje of gewoon een spelletje thuis spelen. Onbetaalbare herinneringen, waar je later met zoveel plezier op terug gaat kijken. Want ik zie als professioneel fotograaf toch net weer andere dingen dan de dingen die een telefoon vastlegt.
LEES MEER
CONNECTIE

Familieportretten

Door de speciale manier van regisseren voelt iedereen zich vrij en ontspannen, alles gaat spelenderwijs. Ik speel spelletjes met jullie en stel jullie leuke vragen. Het zorgt ervoor dat je niet meer nadenkt over hoe je eruit ziet, maar lekker geniet van elkaar. Met mijn camera leg ik zo de mooiste momenten vast. Die kleine 1-op-1 momentjes, of een grapje waar iedereen om moet lachen. Spontaan & echt: jullie gezin zoals je je dat wilt herinneren. Van zulke foto’s krijg je nooit genoeg!
LEES MEER
Kraamreportage

Een unieke periode

Geen zin in poseren, je pasgeboren baby'tje mee te nemen naar een studio maar wel een mooie herinnering aan deze unieke periode? Dan zou een kraamreportage misschien wel precies kunnen zijn wat je zoekt.

Ik volg jullie ergens in de weken (of maanden) na de bevalling anderhalf uur tijdens jullie normale bezigheden en leg jullie prille gezinnetje vast precies zoals jullie zijn.
LEES MEER
Geboorte

Once in a lifetime

Zoals je misschien wel weet, ik heb twee kinderen en wat je misschien niet weet; ik heb beide bevallingen laten vastleggen door een professioneel fotograaf. De prachtige en liefdevolle momenten die ze heeft vastgelegd zijn mij zo enorm dierbaar.

Als geboortefotograaf zorg ik ervoor dat jullie dat unieke moment van de geboorte van jullie kindje voor altijd kunt vasthouden. En ook alle momenten om de bevalling heen, de steun van je partner, de eerste blik van jullie oudere kindje op de baby, de opluchting en de liefde. Kortom, alles rondom de bevalling leg ik voor jullie vast.
LEES MEER

Uniek en helemaal persoonlijk

Een reportages is pas echt af als er ook een tastbaar product is van de dierbare foto's die je hebt laten maken. Of het nou een uitvaart, een bevalling, een bruiloft of familiereportage betreft. De praktijk leert ons dat foto's die slechts op de computer staan bijna nooit bekeken worden. Zonde!

Mijn specialiteit en grote liefde, naast het fotograferen, is het samen met mijn klanten een album vormgeven. Geheel persoonlijk, uniek en naar wens.

Wil je meer weten over hoe we samen tot een geweldig eindresultaat komen?? En wil je voorbeelden zien, lees dan vooral verder.


Meer lezen

Aangesloten bij

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-47 69 54 86
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.


Volg mij

crossarrow-leftarrow-rightarrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram