(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Kraamreportage

Precies zoals jullie zijn

Hoe mooi is het om later terug te kunnen kijken op deze unieke periode ? Niet met geposeerde beelden, maar echte, unieke foto's die precies laten zien hoe jullie leven was op dat moment. Ik documenteer jullie leven in de prille kraamtijd of in de maanden erna, geen haast, want elke periode is mooi om vast te laten leggen. Dus heb je na de bevalling tijd nodig om te landen, dan is een kraamreportage juist ideaal omdat het altijd kan.
Vraag de brochure aan

Geen stress,
just be you

Ik ben echt fan van de manier van fotograferen tijdens een kraamreportage. Niet eens voor mijzelf, maar vooral voor jullie als gezin. Je hoeft namelijk niets, je hoeft niet op te ruimen, je hoeft niet op te tutten, je hoeft nergens heen.

Vaak belangrijke argumenten om mannen over te halen een fotograaf in te huren. Want ik weet niet hoe het met jouw man zit, maar de mijne houdt niet zo van gedoe en poseren. En dan is deze manier van deze tijd vast te laten leggen ideaal!

Momenten om te koesteren

De dagelijkse dingen

Tijdens een kraamreportage leg ik vaak een badje, voedingsmoment, knuffelen met elkaar of met broerjes en/of zusjes vast. Ook kan je denken aan de eerste ontmoeting met andere familieleden. Dat wat er is, leg ik vast op een pure en eerlijke manier.

Standaard inbegrepen

 • Mijn enthousiasme, creativiteit en tijd
 • 1,5 uur fotografie
 • Professionele selectie en nabewerking foto's
 • Een persoonlijke galerij om de foto's te delen met dierbaren
 • Een bestelsessie waarin ik jullie adviseer over een de prachtige fotoproducten
 • Voor reportages in het weekend vraag ik een toeslag van €50,-
 • Reiskosten zijn exclusief, mede door de wisselende brandstofkosten. Kosten 35 ct/km

Pakket Luxe €425,-

 • Een uniek, professioneel album van 20 x 20 cm inclusief 10 spreads of een besteltegoed van €225,-
 • Minimaal 50 digitale foto’s geleverd op hoge resolutie
BOEKEN

Pakket Budget €325,-

 • Een mini-album van 15 x 15cm met 6 spreads of een besteltegoed van 75,-
 • 15 digitale foto’s geleverd op hoge resolutie
BOEKEN

Uniek en helemaal persoonlijk

Een reportages is pas echt af als er ook een tastbaar product is van de dierbare foto's die je hebt laten maken. Of het nou een uitvaart, een bevalling, een bruiloft of familiereportage betreft. De praktijk leert ons dat foto's die slechts op de computer staan bijna nooit bekeken worden. Zonde!

Mijn specialiteit en grote liefde, naast het fotograferen, is het samen met mijn klanten een album vormgeven. Geheel persoonlijk, uniek en naar wens.

Wil je meer weten over hoe we samen tot een geweldig eindresultaat komen?? En wil je voorbeelden zien, lees dan vooral verder.


Meer lezen

Veel gestelde vragen

Vertrouw mij maar, dit gaat vanzelf! Ik weet binnen no-time in jullie gezin op te gaan, zodat je amper merkt dat ik er ben of dat het voelt alsof er een vriendin op visite is. Je zult merken dat je heel snel niet eens meer door hebt dat er een camera op je gericht staat en je gewoon de dingen doet die je normaal ook doet. Dit geldt ook voor kinderen, ze sloven zich vaak eventjes uit, maar dit houden ze zelden heel lang vol.

We volgen volledig het ritme van jullie kindje. In de anderhalf uur dat ik er ben is het mogelijk om een badje, voeding en knuffelen te fotograferen. Maar soms gaan we ook even naar buiten voor een wandeling. Het is maar net wat jullie vastgelegd willen hebben, wat jullie typeert en hoe oud jullie kindje is.

Binnen 48 uur krijgen jullie een prachtige preview. Daarna ga ik alle beelden selecteren en bewerken. Die ontvang je uiterlijk binnen 6 weken maar de ervaring leer dat dit vele malen sneller is.

Absoluut niet! Alles wat je terugziet op mijn website is geplaatst met nadrukkelijke toestemming van mijn klanten. Dit omdat ze mega trots zijn op de foto's, heel erg dankbaar zijn en andere mensen ook zulke prachtige foto's gunnen. Want ja, het laten zien van mijn werk is natuurlijk de allerbeste reclame. Maar nogmaals, in eerste instantie zijn de foto's voor jullie en bepalen jullie zelf wat er met de foto's gebeurt.

Altijd, zolang je baby, baby is. Ik leg jullie gewone leven vast en dat is niet gebonden aan een leeftijd. Wil je een herinnering aan het ieneminie, kleine babietje. Dan kom ik met liefde vlak na de bevalling in de kraamperiode langs. Maar heb je wat meer tijd nodig om te landen, dan doen we het gewoon enkele weken of zelfs maanden na de geboorte. Alles kan, gewoon wat jullie willen!

Portfolio

Let's connect

Aangesloten bij

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-47 69 54 86
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.


Volg mij

heartcrossarrow-leftarrow-rightplus-circlearrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram