(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl

Mooi nieuws! - Ik ben aangesloten bij.....

Gwendolyn Pieters
 - 
juli 12, 2016
 - 

Logo_NCVG_Big_Deelnemer copy

 

Ik kan mooi nieuws met jullie delen. Misschien heb je het al op Facebook gezien maar mijn blog leek me de uitgelezen plek om dit ook te delen. Ik ben sinds kort aangesloten bij het NCVG, het Nederlands Collectief voor Geboortefotografen. Ik heb mezelf van de week op de Facebookpagina van NCVG voorgesteld maar ik dacht misschien is het ook leuk om het collectief aan mijn volgers voor te stellen. Als je geboortes leuk vindt om te zien zou ik deze Facebookpagina zeker liken, er komt prachtig materiaal voorbij!

Het NCVG is een netwerk van professionele fotografen die zich hebben gespecialiseerd in geboortefotografie. Alle fotografen die zijn aangesloten bij het NCVG moeten voldoen aan strikte voorwaarden. Zo zijn alle fotografen aangesloten bij The International Association of Professional Birth Photographers, en wordt de kwaliteit van het werk eerst bekeken door een kritische selectiecommissie alvorens je kan aansluiten.

Je kan je voorstellen dat het heel erg spannend was om me aan te melden maar afgelopen weekend kreeg ik het verlossende mailtje dat ik me nu "aangesloten bij NCVG" mag noemen. Een grote eer maar ook heel fijn om meerdere redenen.

Ik geloof zelf erg in de kracht van het collectief, ik denk dat je samen meer bereikt dan dat je alleen kan bereiken. Ik ben daarom blij dat ik samen met het collectief geboortefotografie nog meer op de kaart kan gaan zetten in Nederland.

Verder vraagt geboortefotografie van een fotograaf een aantal specifieke (technische) vaardigheden, maar ook een enorme flexibiliteit en inzetbaarheid. Je moet onder andere de bereidheid hebben om een aantal weken lang 24 uur per dag en 7 dagen per week oproepbaar te zijn. Het is daarom van groot belang om intensief contact te onderhouden met collega geboortefotografen, zodat zij elkaar kunnen ondersteunen en eventueel als back-up kunnen fungeren.

Vanaf heden kan ik dus ook zorgen voor een back-up fotograaf via het collectief, deze fotograaf is dan altijd net zo kundig en discreet als ik. Ik heb dit nog niet nodig gehad maar het is ontzettend fijn dat die mogelijkheid er is.

En om af te sluiten een compilatie van mijn geboortereportages!

 

 

https://vimeo.com/174467988

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-47 69 54 86
Vlissingen, Zeeland

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte, meld je aan voor mijn nieuwsbrief.

Volg mij

crossarrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram