(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl

"Gwendolyn heeft de afscheidsviering van onze 8 jarige zoon gefotografeerd. We kunnen alleen maar lof hebben voor haar dienstverlening. Deze is uitzonderlijk goed op alle gebieden. De foto's vertellen een verhaal en ze weet de mooiste emoties vast te leggen, zonder daarbij de aandacht naar zich toe te trekken om een foto te kunnen maken. Ook haar dienstverlening na de rapportage is voortreffelijk. Gwendolyn is een warme betrokken vrouw, communiceert helder en de diverse onverwachte extra's zijn heel bijzonder en treffend. Echt met zorg hebben we jouw dienstverlening ervaren.

Zelf hadden we eigenlijk nog nooit stil gestaan bij het feit dat een afscheidsrapportage tot de mogelijkheden behoort. We zijn heel blij dat onze uitvaartonderneemster ons getipt heeft. Het is een prachtige tastbare herinnering voor ons gezin van een heel intense, bijzondere en liefdevolle dag."

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram