(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Cacao & blauwe lotus ceremonie

#12. Yeah I did it!

Robin van Tilborg
 - 
oktober 18 2022
 - 

Yes, mijn eerste eigen ceremonies zijn een feit.
Wat vond ik het spannend en ben ik uit mijn comfortzone gestapt.

Mijn eerste ceremonie was een cacao & blauwe lotus ceremonie met zonsondergang op het strand en ik vertel je in de podcast hoe dit was. Ik kan je verklappen: Magisch is wel het woord dat de avond samenvat.

De tweede keer heb ik de handen ineengeslagen met mijn sister Marielle en dat was ook al zo bijzonder. Marielle met haar talenten, en ik met de mijne, maakte dat dit weer een hele krachtige en mooie cirkel was.

Wat denk je? Dit smaakt naar meer en de volgende twee ceremonies staan al gepland. Ben je nu benieuwd wat deze ceremonies inhouden, hoe dat gaat, wat het je brengt? Luister dan naar deze podcast.

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram