(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Kraamreportage Oost-Souburg

Pril geluk, altijd genieten

Gwendolyn Pieters
 - 
december 4 2016
 - 

Liesbeth boekte al vrij vroeg in de zwangerschap een newborn-reportage bij me. Ik merkte in de loop van de tijd dat ik steeds minder plezier beleefde aan een geposeerde newborn shoot en dat mijn hart een sprongetje maakte als iemand een kraamreportage boekte. Bij dat laatste poseer ik helemaal niet en volgen we gewoon het ritme van de kleine en brengen we het echte leven in beeld. Ik hakte dus de knoop door in september om volledig te stoppen met newborn. Liesbeth en Maurice heb ik dus laten kiezen, ze kozen uiteindelijk voor een kraamreportage met misschien nog een semi-geposeerde shot tussendoor.

Liesbeth beviel iets eerder dan de bedoeling was en het was ook erg pittg. Ze hadden dus even tijd nodig om weer helemaal te landen. Dat geeft niets want een kraamreportage kan ook prima enkele weken na de bevalling. Toen Joey 3 weken oud was ging ik naar dit leuke stel toe om hun gezinnetje vast te leggen. Maurice had eigenlijk helemaal geen zin, want foto's nemen was niet helemaal zijn ding. Gelukkig is bij een kraamreportage van poseren ook helemaal geen sprake.

Volgens mij is het een mooi beeld geworden van dit prille gezinnetje. Liesbeth en Maurice, bedankt dat ik deze periode voor jullie mocht vastleggen. Ik heb er van genoten! Heel veel geluk met elkaar!

 

 

 

blog-1_resize

blog-2_resize

blog-3_resize

blog-4_resize

blog-5_resize

blog-6_resize

blog-7_resize

blog-8_resize

blog-9_resize

blog-10_resize

blog-11_resize

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram