2023 01 Gwendolyn Suikerfrabriek 043

Aangenaam!

Ik ben Gwendolyn Pieters, geboren in 1982. Opgegroeid en nog steeds met veel plezier wonend in het prachtige Zeeland, vlakbij de zee. Ik ben niet echt een zonaanbidder, maar het strand trekt mij elk seizoen. Een heerlijke winterse wandeling en daarna een warme chocomel of lange zomeravonden met vrienden en alle kinderen op het strand de zon zien zakken in de zee. Ik ben moeder, vrouw, zus, dochter, ondernemer, (afscheids)fotograaf, coach en nog zoveel meer. Samen met Peter heb ik twee prachtige zoons, Ferron en Novan. 

“Create your own life and business, just the way you like it”

Over mij

Lekker eten, goede wijn, chocolade, creatief bezig zijn in heel veel verschillende vormen, mijn bedrijf, mijn gezin en lezen. Dat kenmerkt mij in een notendop.

 

Verder houd ik van (mijn) persoonlijke ontwikkeling. Ik ben er van overtuigd dat je nooit uitgeleerd bent en vind het fijn om te blijven groeien en ontwikkelen. 

 

Als gezin zijn we gek op avontuur en reizen en we gaan dan ook vaak op pad met onze gepimpte caravan in Europa. We vinden het ook enorm leuk om nieuwe plekken te ontdekken door geocaching.

 

Woorden die mij (zakelijk) omschrijven zijn: Gedreven, een echte doener, energiek, intuïtief, creatief, open-minded en vastberaden. Een vrouw met een heldere missie!

2023 03 Gwendolyn spreker seminar 011
2022 12 Door Daisy 016

Intuïtie

Mijn intuïtie is heel erg belangrijk voor mij.

Zo fotografeer ik ook. Vanuit mijn hart én vanuit mijn gevoel. Ik weet altijd welke momenten, plekken en standpunten belangrijk zijn binnen mijn werk en daardoor weet ik keer op keer de harten van mijn klanten te raken. Dat is echt het allermooiste aan mijn werk.

Als coach werk ik hetzelfde. Volledig op gevoel, en vanuit mijn missie, help ik mijn coachees verder op hun pad als (afscheids)fotograaf. Ik leer ze te vertrouwen op hun gevoel, de dood bespreekbaar te maken bij zichzelf en hun klanten en daarnaast bouwen we samen aan een bedrijf dat helemaal bij ze past. 

Mijn missie​

Als gespecialiseerd afscheidsfotograaf ondervind ik dagelijks dat de dood (nog) niet bespreekbaar is. Dat vind ik lastig, want hoe fijn zou het zijn als we meer open over de dood zouden kunnen spreken? Dat we onszelf bewust zijn van de wensen van onze naasten en op de hoogte zijn van de mogelijkheden omtrent afscheid nemen.

Ik hoor veel te vaak: “Had ik het maar geweten…”. Uiteraard wat betreft afscheidsfotografie en uitvaartfotografie, maar ook over allerlei andere keuzes die er gemaakt hadden kunnen worden. Daarom is mijn heldere missie om de dood en het afscheid nemen uit de taboesfeer te halen, opdat nooit meer iemand spijt heeft van de gemaakte keuzes. 

De dood bespreekbaar maken binnen onszelf, en binnen ons leven.
Ons gezin, onze vrienden, onze inner circle.
Samen spreken over het leven en de dood.
We worden geboren en we gaan dood.
We leggen alles vast in ons leven, elk mijlpaal.
We delen alles online, praten over tal van onderwerpen.
Laat de dood hier ook een onderdeel van zijn.

dfa prijs gwendolyn pieters
Profielfoto Gwendolyn Pieters Zeeland

Mijn drijfveren

Afscheidsfotografie

Ik ben gespecialiseerd afscheidsfotograaf. Het eerste afscheid dat ik mocht vastleggen was voor mijn beste vriendin. Haar moeder overleed en het leek mij enorm waardevol voor haar om hier foto’s van te hebben. Puur op gevoel bood ik aan om de uitvaart vast te leggen. De dankbaarheid die ik terug kreeg en de kracht die ze uit mijn foto’s haalde wakkerde bij mij iets aan. Het zaadje was gepland. En nu enkele jaren later heb ik 100+ uitvaarten mogen vastleggen en vele levensverhalen mogen documenteren.

 

Coach voor afscheidsfotografen

Ik coach met enorm veel liefde andere (afscheids)fotografen in hun pad op het gebied van afscheidsfotografie. Omdat ik het enorm belangrijk vind dat wanneer je zo’n intieme en gevoelige situatie gaat vastleggen, je dit moet doet mét de juiste kennis en intenties. Ik geloof er ook in dat hoe meer goede afscheidsfotografen er zijn, hoe sneller het taboe zal verdwijnen. Daar ligt ook echt mijn missie!

 

Stilgeboorte

Ook leg ik op vrijwillige basis stil geboren kindjes vast. Dit doe ik volledig uit eigen naam. Dus ben je kraamverzorger, verloskundige of uitvaartondernemer en tref je een gezin dat een stil geboren kindje heeft gekregen? Schroom dan niet om mij te benaderen. Met liefde leg ik warme herinneringen voor de ouders vast, omdat ik weet (en voel) dat dit ondersteunend is in hun rouwproces en de stil geboorte meer een onderdeel te laten zijn van hun leven, zodat de ouders ook de gesprekken aan kunnen gaan met hun inner circle over hun stil geboren kindje. Een belangrijk onderdeel van mijn missie. 

Documentaire levensfotograaf

Daarnaast is het vertellen van levensverhalen mijn passie. Het echte leven. De grote en in de kleine dingen. Herinneringen in een pure, eerlijke vorm. Gewoon dat wat er is. Opdat alle momenten in het leven het waard zijn om vast te leggen. Ik ben een echte documentaire levensfotograaf en mijn kracht ligt in het aanwezig zijn en die momenten te vangen die er toe doen.

Gezien in

logo linda nl
logo npo wit
logo jenz wit
logo telegraaf wit
logo pzc wit
2023 12 Gwendolyn Andrea Labeur 005

Eervaring & opleidingen

Gezien in

logo linda nl
logo npo
logo jenz
logo telegraaf
logo pzc
logo dfa white
Familie Gwendolyn Pieters 35