(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl

Aangenaam!
Mentor Gwendolyn

Naast fotograferen is het mijn missie andere fotografen te begeleiden met enorm veel passie, er is niets mooiers dan collega's doorbraak na doorbraak te zien hebben en het bedrijf en het leven te creëren waar ze zo naar verlangen. Mijn kracht als coach ligt in het feit dat ik naast enorm veel kennis deel ook aan de slag ga met mindset en persoonlijke ontwikkeling. Zodat vanuit eigen kracht en eigen missie een compleet authentiek bedrijf neergezet wordt, waardoor het ondernemen moeiteloos gaat. Dus ben je klaar om niet alleen op het gebied van kennis te groeien, maar ben je ook toe aan een flinke dosis inspiratie, plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in om te kijken wat ik als coach voor je kan betekenen!

“Create your own life and business,
just the way you like it”

Introductie Afscheidsfotografie
 "Have a little taste"

Twijfel je over de opleiding tot Afscheidsfotografie en wil je op een ietwat laagdrempelige manier kennismaken met mij, mijn manier van kennisoverdracht en een introductie krijgen in de wereld die afscheidsfotografie heet?

Dan is deze introductiecursus afscheidsfotografie “Have a little Taste” echt iets voor jou! Jij krijgt voor een fijne prijs toegang tot de eerste twee modules van mijn opleiding tot Afscheidsfotografie.
LEES MEER ->

Dé opleiding afscheidsfotografie “Jump Start als afscheidsfotograaf”

In deze laagdrempelige online opleiding deel ik je werkelijk al mijn kennis als afscheidsfotograaf, van de laatste levensfase tot uitvaartfotografie, van het vaststellen van je prijzen tot marketing en alles wat je nog maar meer kan bedenken. 

In maar liefst 11 modules en 4 bonus modules kan je geheel op eigen tempo deze kennis tot je nemen. Daarnaast ontvang je ook nog enkele unieke downloads als bonus.

Meld je je aan vóór 21 juni krijg je de kans om tijdens een exclusieve live Q&A je vragen te stellen én kun je met een unieke korting een uur coaching bij boeken.
Lees MEER

Het coachingstraject voor missie gedreven afscheidsfotografen "Deep Dive"

Wil jij echt grote stappen zetten en je bedrijf opbouwen op een manier die helemaal bij je past? Dan is het Deep Dive Traject echt wat voor jou. In 6 maanden gaan we met een kleine groep like-minded fotografen aan de slag in een blended programma, dat wilt zeggen gedeeltelijk online en gedeeltelijk offline. 

Dit coachingstraject is speciaal voor afscheidsfotografen die een authentiek bedrijf willen opbouwen, zichzelf beter willen leren kennen en moeiteloos willen ondernemer. 
LEES MEER

1-op-1 coaching "Boost-sessie"

Heb jij specifieke vragen? Of loop jij in je bedrijf telkens vast op hetzelfde? Dan zou een Boost-Sessie wat voor je kunnen zijn. We spreken dan online of offline af en we gaan diep in op je vragen en blokkades. Ik beloof dat je met enorm veel inspiratie en nieuwe ideeën weer verder gaat in het ondernemerschap. Ik heb geen geheimen, je mag mij alles vragen!

Ook het samen fotograferen van een uitvaart of een andere reportage hoort hierbij bij de mogelijkheden. Ik coach je vervolgens op je manier van aanwezig zijn, het fotograferen en op het resultaat. We nemen je hele reportage samen door, hier ga je echt enorme sprongen mee maken!
Lees MEER
Ruim 8 jaar ervaring als afscheidsfotograaf
Inspirerend en energiegevend
Helder en duidelijk
Voor elke leerbehoefte een aanbod
De beste investering die je kunt doen

Let's connect

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-47 69 54 86
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.


Volg mij

heartcrossarrow-rightarrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram