(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Volledige opleiding & persoonlijke coaching

V.I.P opleiding afscheidsfotografie

Dé opleiding afscheidsfotografie “Jump Start als afscheidsfotograaf” VIP Edititie
Een unieke kans. In deze VIP editie volg je niet alleen de volledige opleiding tot afscheidsfotograaf, maar ontvang je ook persoonlijke coaching van mij én breng ik een groep samen die je tot een hoger level gaat brengen. Bovendien ga ik je als Human Design expert meenemen in hoe je bent "ontworpen" om door het leven te gaan. Hiermee ga je veel meer fun en ease ervaren, zowel in het ondernemen als in je leven.

In deze VIP editie breng ik dus alles bij elkaar. Alle kennis die ik gebundeld heb in de online Academy, persoonlijk coaching en je maakt gebruik van de kracht van de groep. Wat wil je nog meer?

Bonussen? Ja, absoluut en veel ook! Toegang tot twee Masterclasses, divers bonusmateriaal in de vorm van downloads en extra video's. En als kers op de taart het fotograferen van een uitvaart (in scène), dus aan het einde van de opleiding heb je meer dan voldoende materiaal om je website & je Social Media mee te vullen.

En we trappen dit prachtige traject af met een prachtige LIVE-dag, een soort one-day retreat voor jezelf om direct er vol in te duiken.

Inclusief fotograferen "uitvaart in scene".

Plan een match call
Ruim 10 uur video materiaal
Persoonlijke coaching
Meer dan 10 jaar ervaring
in 1 cursus
Unieke bonussen
De kracht van een groep

Is deze cursus geschikt voor jou?

Herken jij jezelf in het volgende?

 • Je wilt gaan starten als afscheidsfotograaf en je hebt geen idee hoe te beginnen?
 • Je bent nieuwsgierig naar afscheidsfotografie, maar je weet niet goed of het bij je past én of je het wel aankunt?
 • Je hebt al wel wat ervaring met afscheidsfotografie, maar je hebt het gevoel dat je nog onvoldoende bagage en ervaring hebt?
 • Je vind het lastig om met de online lesstof aan de slag te gaan? Je hebt dus meer nodig dan alleen een online omgeving?
 • Je leert het beste met persoonlijke begeleiding?

Ja? Dan is deze opleiding zeer zeker iets voor jou! 

Waarom nu instappen?

Afscheidsfotografie is een enorm groeiende niche.
Een niche die ook altijd doorgaat. Tijdens de C-periode hebben we gezien dat opdrachten zomaar weg kunnen vallen door maatregelen, echter heb ik het afgelopen jaren wel door mogen fotograferen. Sterker nog.... Ik had het drukker dan ooit.

Daarnaast wordt afscheidsfotografie steeds bekender en groeit de vraag naar goed opgeleide afscheidsfotografen. Ook mijn bedrijf groeit enorm en daarmee ook mijn eigen team. En ik werk het allerliefste met de fotografen die ik zelf heb opgeleid.

Ik ben één van de meest gevraagde fotografen in Nederland en dat maakt dat ik veel grote en impact volle uitvaarten doe. Op dit soort uitvaarten is er vaak ruimte voor een extra fotograaf en deze plekjes zijn exclusief voor mijn coachees om ervaring op te doen. 

 

De online opleiding

In de succesvolle online opleiding deel ik al mijn kennis en ervaring als afscheidsfotograaf (10+ jaren). Van de laatste levensfase tot uitvaartfotografie, van het vaststellen van je prijzen tot marketing en meer. Dit doe ik in maar liefst 16 modules en 6 bonus modules. Daarnaast ontvang je ook nog enkele unieke downloads als bonus. Deze opleiding is in maart 2023 volledig vernieuwd en aangevuld met nog meer waardevolle modules. 

We doorlopen per week allemaal dezelfde modules en hebben in totaal minimaal 5 live Q&A's tussen de modules door. Op deze manier doorloop je als groep binnen 6 maanden de gehele opleiding en heb je om de 4 weken de kans om al je vragen te stellen in een live Q&A. De ervaring leer dat we regelmatig extra live Q&A's inplannen naar behoefte van de groep.

Een betere stok achter de deur om deze opleiding te doorlopen heb je niet!

Persoonlijke coaching

De hoeveelheid persoonlijk coaching die je in de VIP editie gaat krijgen is veel. Elke maand is er een live Q&A waarin je al je vragen aan mij mag stellen. Daarnaast kan je in de community ook je vragen stellen aan elkaar, maar zal ik ook aanwezig zijn om jullie vragen te beantwoorden.

En het meest unieke aan dit VIP aanbod: Je mag onbeperkt je vragen aan mij stellen via WhatsApp! Kortom, je hebt een ahlf jaar my als coach en cheerleader aan je zijde staan.

Nu ben ik ook Human Design Expert en gebruik ik ook jouw design om tips te geven die ook echt zijn toegespitst op wie jij bent diep van binnen. Zodat je echt gaat ondernemen en leven op een manier die bij je past.

Kortom... Doordat we als groep deze opleiding samen doorlopen én je al jouw vragen kunt stellen (via diverse kanalen), heb je binnen zes maanden echt alle stappen gezet. Zo kun je direct aan de slag als afscheidsfotograaf.

Stage lopen tijdens een uitvaart

In mijn VIP Traject bied ik een unieke mogelijkheid aan al mijn coachees: stage lopen tijdens een uitvaart als tweede fotograaf. Deze ervaring biedt een waardevolle gelegenheid om praktijkervaring op te doen in het fotograferen onder verschillende lichtomstandigheden, terwijl je tegelijkertijd de kans krijgt om mij te observeren tijdens het fotograferen.

Tijdens de stage zul je leren hoe je de juiste momenten vastlegt, omgaat met uitdagende lichtomstandigheden en je fotografische vaardigheden verder ontwikkelt. Daarnaast zul je getuige zijn van de emotionele aspecten die bij een uitvaart komen kijken, en hoe je als fotograaf respectvol en professioneel kunt handelen in zulke situaties.

Na de uitvaart bespreken we samen de reportage die ik heb gemaakt, waarbij ik mijn keuzes en technieken toelicht. Ook krijg je de gelegenheid om je eigen geschoten beelden te bespreken en vragen te stellen. Dit is een waardevol moment om feedback te ontvangen, te groeien als fotograaf en je vaardigheden verder te ontwikkelen.

Kortom, het stage lopen tijdens een uitvaart is een leerzame ervaring die je de mogelijkheid biedt om je fotografische vaardigheden te verbeteren, mij als professional in actie te observeren en uitgebreid de reportages te bespreken. Ik sta klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden op deze bijzondere reis naar groei en succes als fotograaf.

Gezien in

Inhoud van de online cursus

In deze module vertel ik je wat meer over mijzelf, het ontstaan van mijn bedrijf, de ervaring die ik in de loop van de jaren het opgedaan en hoe afscheidsfotografie op mijn pad kwam. Ook vertel ik je over mijn missie.

Wat is afscheidsfotografie eigenlijk? Hoe kun je dit vormgeven en hoe geef ik dit vorm? Dit zijn de vragen waarop ik in deze module antwoord geef. Daarnaast vertel ik je ook waarom ik het doe en wat het van mij vraagt. Uiteraard zet ik je ook aan het denken, wat zijn jouw drijfveren?

We gaan de diepte in. We gaan het in deze module hebben over de laatste levensfase. Wat komt hier allemaal bij kijken? Hoe kun je mensen in deze fase vastleggen? Ik vertel je uitgebreid welke manieren van fotograferen ik gebruik en waarom. Maar ik daag je ook uit om zelf na te denken wat bij jou past. Verder heb ik het over tegen welke blokkades kun je aanlopen, bij jezelf maar ook bij je klanten en nog belangrijker, hoe ga je met deze blokkades om. Natuurlijk laat ik ook de praktische kant niet onbelicht, locatie, duur van een reportage en dat soort zaken en neem ik je mee in mijn workflow.

In deze module leer je alles over de uitvaartbranche, met welke mensen werk je samen en in welke relaties staan ze tot je. Welke termen kun je tegen komen en wat betekenen die. Uiteraard ga ik uitgebreid in op allerlei rituelen die er mogelijk zijn en hoe je deze kunt fotograferen. Ik neem je mee hoe het algemene verloop van de week van het afscheid is maar ik vertel ook veel voorbeelden over alternatieve scenario’s.

Na module 5 weet je alles over de uitvaartbranche maar dan ben je er nog niet. Hoe ga je nou die uitvaart vastleggen. Hoe wordt je geboekt? Hoe bereid je je optimaal voor? Welke apparatuur gebruik ik? Hoe maak ik een boeking definitief en zorg ik dat ik op de hoogte ben van alle details die ik moet weten? Hoe ga ik op de dag zelf aan de slag en wat doe je wel en wat doe je niet? Al deze vragen zullen beantwoord worden in deze module.

Ik neem je mee in hoe ik daadwerkelijk fotografeer op de dag van de uitvaart. Ik heb filmopnames gemaakt in diverse uitvaartlocaties zodat je daar eens binnen kunt kijken, ik leg uit wat mijn looproutes zijn, waar ik sta en welke instellingen ik gebruik op die diverse locaties. Echte concrete praktijkvoorbeelden dus.

De eerste keer een stilgeboren kindje zien is pittig en elke keer anders. Want een foetus van 12 weken ziet er anders uit dan een foetus van 24 weken en of een babytje een afwijking heeft of niet, maakt ook een enorm verschil. In deze modules laat ik je foto's van diverse stadia zien, laat ik zien hoe ik dit fotografeer maar vertel ik ook hoe ik een reportage van een stilgeboren kindje aan pak. En ken je de watermethode al? Maar ook het verlies van een voldragen kindje komt aan bod. Tevens vlieg ik een expert op het gebied van babyverlies in en beantwoorden we samen alle vragen die je over dit onderwerp kunt hebben.

Een uitvaart van een kindje brengt zoveel andere aspecten met zich mee, andere manieren van afscheid nemen, vriendjes en vriendinnetje die afscheid willen nemen. Maar ook uitvaarten waar kinderen bij betrokken zijn geven weer een andere dynamiek en heb je als fotograaf een belangrijke en andere rol. In deze modules neem ik je hier in mee.

Een veel gehoorde vraag van mijn coachees is, hoe begin ik nou in deze branche? Hoe kom ik aan klanten? In deze module vertel ik je over diverse mogelijkheden hoe je voet aan de grond kunt krijgen, hoe je je creativiteit kunt aanwakkeren en hoe je kunt gaan netwerken in de branche. Maar belangrijker nog, ik daag je uit om goed na te denken over je aanbod en niet lukraak met hagel te gaan schieten. Maar met een goed en degelijk plan de markt in te gaan. Last but nog least, we gaan het ook hebben over welke belemmerende overtuigingen je in je netwerk zult gaan tegen komen maar ook bij jezelf en hoe je deze kunt overkomen.

Ik heb een hele eigen visie op prijzen en het bepalen van je prijzen. Onbelangrijk is wat je collega's doen. Het is belangrijk dat je vanuit jezelf, met de juiste informatie en de juiste drijfveren je prijzen bepaalt. Dat je ze als het ware helemaal doorleeft en ze helemaal bij je passen. Vanuit dat startpunt zul jij met gemak je diensten kunnen presenteren en moeiteloos de juiste klanten aantrekken. In de module gaan we hierop in.

Mijn overtuiging, zonder goede marketing geen goed lopend bedrijf. Er zijn 1001 manieren om je bedrijf en je diensten te presenteren, van Social Media tot netwerken, van je website tot offline promotie. Alle mogelijkheden neem ik met je door zodat je aan het eind van deze module voor jezelf kunt bepalen met welke soorten marketing jij van start gaat.

Nadat je een reportage hebt gemaakt dan ben je nog niet klaar. Sterker nog, dan begint het werk eigenlijk pas, het selecteren, bewerken, het opleveren van het eindproduct. Hier komt enorm veel bij kijken, mogelijkheden voor software, albumleveranciers en galerijen. De keuze is reuze. Ik neem je mee in hoe ik na de reportage aan het werk ga, welke keuzes ik maak en waarom. Daarnaast zet ik je aan het werk, wat gaat jouw workflow worden?

Mijn absoluut favoriete onderdeel van het ondernemerschap is persoonlijke ontwikkeling en mindset. Een module hierover mocht dan ook niet ontbreken. Wat is nou een ondernemersmindset en hoe zorg je ervoor dat je jezelf blijft ontwikkelen? En hoe deal je eigenlijk met "concurrentie"? Deze vragen worden in deze module beantwoord.

Ik zal eerlijk zijn, deze tak van fotografie is absoluut niet makkelijk. Je maakt enorm heftige dingen mee en bent een belangrijke schakel in het rouwproces van de nabestaanden. Hoe zorg je nou goed voor jezelf in deze branche? In deze module vertel ik je hier alles over.

Rouw is bijzonder en complex. In onze maatschappij leren we hier maar weinig over. Je leert er eigenlijk alleen maar iets over als je het overkomt of iemand die je dierbaar is. In deze modules ga ik samen met een expert in gesprek over rouw en het proces rond rouw. Hoe ga je om met mensen in rouw? Hoe ga je om met je eigen rouw?

Kennis over mijn eigen Human Design heeft een enorme positieve impact gehad op mijn bedrijf en stiekem ook mijn leven. Ik snap mijzelf en hoe ik met allerhande uitdagingen om mag gaan beter, maak keuzes die beter bij mij passen en ik snap hoe voor mij energie werkt maar ook voor anderen. Het klinkt misschien wat zweverig maar ik denk dat je daar anders over denkt na het bekijken van deze module en dat je veel herkenning zult vinden. Keep an open mind en laat je verbazen.

Ik zal liegen als ik zou zeggen dat alles vanaf het begin af aan vlekkeloos liep. Zeker niet! Sterker nog, er gaat met regelmaat nog wel iets mis. En heel eerlijk, daar zit ik ook niet mee. Want juist daarin zitten de lessen waardoor je gaat groeien, waardoor je je workflow aan gaat scherpen, andere keuzes gaat maken die beter bij je passen. De inzichten die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan deel ik in deze module met je.

Er zijn omtrent afscheidsfotografie zoveel misvattingen in omloop, de meest hardnekkige en opzienbarende deel ik in deze module met je.

Lezen is zo'n belangrijk onderdeel van mijn leven en wat mij betreft ook van het ondernemerschap en het vak als afscheidsfotograaf. Ik ben er van overtuigd dat het als ondernemer belangrijk is dat je je blijft ontwikkelen en dat je als afscheidsfotograaf op de hoogte bent van wat er speelt in de branche. Daarom deel ik enkele boekentips met je, waardoor je je vak als afscheidsfotograaf nog beter zult kunnen uitvoeren.

Studiomanagement is echt een life-saver voor mij. Sinds ik mijn workflows, klanten, mail en nog veel meer met 1 systeem beheer bespaar ik enorm veel tijd. Bovendien bespaar ik ook heel veel geld, want heel veel losse systemen en software zijn overbodig. In deze Masterclass laat ik je kennismaken met dit prachtige systeem.

Sinds maart 2020 is ons leven anders dan anders. En deze veranderen zijn ook merkbaar tijdens uitvaarten, beperkingen die er zijn zoals minder mensen aanwezig, geen of beperkt horeca mogelijkheden, afstand tussen mensen. Al deze veranderingen zorgen er voor dat je als fotograaf ook andere uitdagingen hebt. In deze module laat ik aan de hand van heel veel beelden zien wat er veranderd is het afgelopen jaar, hoe de uitvaartbranche uitdagingen heeft opgepakt en uitvaarten anders is gaan vormgeven en hoe jij als fotograaf hier optimaal op kunt inspelen.

En nu? Je hebt mega veel kennis opgedaan in alle voorgaande modules. Ben je er klaar voor om de markt te gaan bestormen? Of zou je nog wel wat begeleidingen willen? Dat kan, en in welke vorm vertel ik je in deze module!

Eén van mijn nabestaanden vond het heel erg leuk om een bijdrage te leveren aan mijn academie. Ik mocht haar interviewen over de twee keer dat ze mij inhuurde voor een uitvaart. Hoe kwam ze tot deze keuze, wat werkte fijn, welke tips ze mee wilt geven aan de afscheidsfotografen in opleiding en nog veel meer. Een mega fijne aanvulling op de opleiding!

Wat maakt deze VIP-editie uniek?

Naast dat ik alle kennis met je deel over mijn vak als afscheidsfotograaf én de uitvaartbranche, neem ik je ook mee langs alle onderdelen die van belang zijn om succesvol te zijn als ondernemer. Denk dan aan prijsbepaling, een optimale workflow, (online) marketing, maar vergeet ook mindset en persoonlijke ontwikkeling niet. En je Human Design is ook een belangrijk onderdeel van dit traject

 • Extreem veel waarde voor een mooie prijs.
 • Ruim 10 uur aan videomateriaal dat je volledig op je eigen tempo en in je eigen tijd kunt volgen.
 • Deze cursus is zowel geschikt voor de beginnende fotograaf als voor de gevorderde fotograaf die deze niche wilt toevoegen aan zijn- of haar aanbod.
 • Accountibility, omdat we samen alle modules doorlopen.
 • Live Q&A's om al je vragen te stellen.
 • Een hechte groep die je naar een hoger level brengt.
 • Onbeperkt coaching via WhatsApp.
 • Inzicht in je Human Design Chart: wie ben jij diep van binnen en wat is jouw unieke manier van door het leven bewegen.
 • Indien nodig vlieg ik een expert in als daar behoefte aan is
MELD JE DIRECT AAN

Je krijg bij deze cursus mega veel toffe bonussen gratis!

Maar liefst 4 bonus modules

 • My lessons learned
 • De grootste misvattingen
 • Uitvaarten in Covid-tijd
 • En nu?

Handige downloads

 • Checklist voorbereiding
 • Workflow chart (Een superhandig schematisch overzicht van mijn workflow)
 • Cheat sheet (Mis nooit meer een moment door dit handige overzicht)

Toegang tot eerdere Masterclasses

 • Masterclass doelen stellen
 • Masterclass Menselijke Marketing voor (Afscheids)fotografen
 • In totaal nog bijna 4 uur aan materiaal!

Live-dagen

 • We trappen af met een LIVE-shift day. Een one day retreat voor jezelf om helemaal met de juiste energie te starten
 • Aan het einde van de opleiding krijg je de kans om tijdens een uitvaart in scene portfolio te maken en te ervaren hoe het is om te fotograferen tijdens een uitvaart
Kennismaken? Stuur mij een mail

Wat is Human Design?

Human Design is een synergie van westerse wetenschap: kwantumfysica, genetica, biochemica, astronomie en esoterische wijsheden: Chinese I’Ching, Astrologie, Kabbalah en Hindu Chakra’s. Soms denken we als westerlingen dat dit iets zweverigs is. Als je wieg in China, India of het Midden Oosten had gestaan was je ermee opgegroeid.  Wat mij betreft is Human Design super praktisch en aards. Ik nodig je uit om je mind open te houden.

Alles om ons heen bestaat uit energie, wij mensen ook. Dit bestudeert kwantumfysica sinds Einstein’s ontdekking. Planeten zenden neutrino’s uit, dit zijn minuscuul kleine informatiedragers (deze ontdekking heeft in 2002 de Nobelprijs in de Natuurkunde gewonnen). Die informatiedragers komen 24/7 met ons in aanraking, als kleine botsingen.

Dit heeft invloed op ons vanaf conceptie. Aan de hand van de stand van de planeten op het tijdstip van jouw geboorte kan jouw imprint worden berekend, dus welke neutrino’s met jou in botsing zijn gekomen op het moment dat jij ter wereld kwam.

Die imprint is jouw unieke ‘vingerafdruk’ en vormt daarmee jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing. De gebruiksaanwijzing over hoe het voor jou makkelijker is om in deze wereld te creëren wat jij wilt creëren: relaties, projecten, missies, wat dan ook.

Wat kun je verwachten van de opleiding?

Je gaat alle ins- en outs leren over de laatste levensfase, de uitvaartbranche en het fotograferen tijdens uitvaarten. Je leert daarbij ook hoe je jouw bedrijf neer kunt zetten, zodat het bij je past en je moeiteloos klanten gaat aantrekken. En nee ondernemen gaat niet altijd over roosjes, ook leer ik je hoe je hier mee om kunt gaan.

Ook ga je leren:
 • Welke do’s en dont’s er zijn in deze niche.
 • Hoe je met plezier en een constante klantenstroom kunt ondernemen.
 • Hoe je authentiek kunt blijven en dicht bij jezelf in al je uitingen. 
 • Hoe je belemmerende overtuigingen kunt overwinnen
 • Hoe het is om een stilgeboren kindje te fotograferen
 • Wat belangrijk is bij uitvaarten waar kinderen bij zijn betrokken
 • Hoe je optimaal zelfzorg kan toepassen
 • Wat rouw nou precies is en hoe je hier mee omgaat

EN JA! DEZE INVESTERING GA JE DUBBEL EN DWARS TERUG VERDIENEN. 

One-day retreat

Shift-day, live-dag, one-day retreat. Allemaal woorden die perfect de aftrap beschrijven. We trekken ons terug als groep op een fijne plek om elkaar te leren kennen. Maar ook onszelf te leren kennen door Human Design. Ik neem jullie die dag mee in deze theorie maar nog belangrijker ook de praktijk. We gaan iedereens chart doornemen en ik geef je de eerste tips om mee te gaan experimenteren.
 
Maar niet alleen Human Design staat die dag centraal, verbinding maken met elkaar, verbinding maken met jezelf, je wensen, je dromen zijn belangrijke thema's voor die dag. Wat we precies gaan doen dat bepaal ik aan de hand van de energie en de behoeftes van de groep. Maar dat het mega waardevol en fijn zal zijn, dat staat vast!
 • Human Design in-outs
 • Concrete handvaten om mee aan de slag te gaan
 • Verbinding met elkaar
 • Verbinding met jezelf
 • Verbinden met je dromen en verlangens
 • Uiteraard mega goed verzorgd, lekkere lunch en versnaperingen

Wat praktische zaken:

 • De groep bestaat uit minimaal 4 fotografen en maximaal 12 fotografen.

 • Deze volgende editie start najaar '24 en eindigt voorjaar '25. We trekken dus samen meer dan een half jaar op zodat je enorme stappen kunt maken.
 • De data die nu al bekend zijn, staan onderaan bij de FAQ

 

Aan het eind van de opleiding heb je dit bereikt

 • Je kent alle praktische zaken van de afscheidsbranche. De uitvaartbranche heeft geen geheimen meer voor je. Denk aan de diverse rollen, de rituelen en termen ken je allemaal. 
 • Je stapt zelfverzekerd de deur uit om een uitvaart- of herinneringsreportage te maken.
 • Je weet meer over je belemmerende overtuigingen en hoe je deze overwint. 
 • Je hebt inzicht in je Human Design Chart en weet hoe je je leven en je bedrijf in kan richten op een manier die bij jou past
 • Je kent de basis, weet hoe je een authentiek bedrijf én klantreis neer kunt zetten.
 • Je hebt beelden gemaakt die je kunt gebruiken voor je website & Social Media
 • Je hebt vrienden voor het leven gemaakt met de fotografen die dit proces samen met je aangaan

De investering van deze mooie opleiding is €2.970,-

Wil jij ook aan de slag?
Meld je dan aan voor deze unieke
VIP-editie

MELD JE DIRECT AAN

Een impressie

Eigenlijk is elk onderdeel van dit waanzinnige traject favoriet bij mij. Vooral het einde als we terugkijken zien welke stappen een ieder heeft gezet, dat is wat mij betreft toch elke keer weer magie.

Maar het is ook enorm fijn om live met elkaar te connecten. Daarom komen we twee keer live bij elkaar. Om je alvast mee te nemen in wat zo'n dag je brengt, heb ik een video-impressie laten maken. Geniet alvast mee!

Veel gestelde vragen

Deze VIP-edititie gaat door met 4 deelnemers en het maximum is 6 deelnemers. In mijn ervaring is dit optimaal om echt kennis en feedback uit de groep te halen en blijft het voor mij behapbaar om iedereen individueel te coachen.

We gaan najaar 2024 van start met de live dag! Voor die tijd zorg ik ervoor dat je alvast kennis met elkaar kunt maken in de besloten community en krijg je ook al toegang tot de online academie. Mocht je niet kunnen wachten om van start te gaan.

Het programma is dan als volgt:

 • Eerste live dag zondag 13 oktober
 • - Live Q&A Online
 • - Live Q&A Online
 • - Live Q&A Online
 • - Live Q&A Online
 • - Live Q&A Online
 • Uitvaart in Scene (locatie rondom Rotterdam) DATUM NADER TE BEPALEN
 • We sluiten deze VIP editie af met een laatste live Q&A/borrel/feedback sessie Uitvaart in Scene. DATUM NADER TE BEPALEN

Het allerleukste is dat je er live bij bent, dan kun je alle vragen die in je op komen direct stellen. Maar soms kan het gewoon niet, dan stuur je op voorhand je vragen naar mij toe en dan beantwoord ik ze die avond. Alle live Q&A's komen in de online leeromgeving te staan zodat je ze op het gemakje nogmaals of terug kan kijken!

Uiteraard! Geen enkel probleem. De investering is dan €525,- per maand (6 maanden).

Absoluut, als creatief ondernemer kun je een aanvraag doen bij Werktuig PPO (Permanente Professionele Ontwikkeling). Zij ondersteunen creatieve ondernemers in hun ontwikkeling. Veel van mijn cursisten hebben al een subsidie ontvangen, zo ook ikzelf voor de cursussen en coaches die ikzelf in de arm heb genomen.

In de cursus zit ruim 10 uur aan video materiaal, daarnaast zitten er ook nog opdrachten bij. We pakken per week ongeveer 1 module aan en halverwege hebben we een pauze moment zodat je eventuele achterstand kunt inlopen of alvast vooruit kunt werken vanwege de zomervakantie.

Naast het videomateriaal hebben we eenmaal per maand een live Q&A van 1 á 2 uur.

En als je echt alles uit de opleiding wilt halen is mijn advies dat je direct met het geleerde aan de slag gaan. Deel reportages met mij en de groep, ga je prijzen bepalen, ga nadenken over je website, folders, flyers etc. etc. In de maanden dat we als groep aan de slag gaan heb je mij als coach en de groep als je sparringspartner. Maak hier optimaal gebruik van.

Kortom, ik zou minimaal rekening houden met 1-2 uur per week maar dit mag zeker meer zijn!

Na deze cursus heb je voldoende basis om vol zelfvertrouwen aan de slag te gaan! Uitgeleerd ben je niet, maar ja dat is niemand ooit toch? Zelf ontwikkel ik mij ook nog steeds verder door workshops en cursussen te volgen en coaches in de arm te nemen. Dus heb je het gevoel dat je toch nog meer nodig hebt, kijk dan zeker naar mijn overig aanbod. Ik help je met liefde nog verder op je pad als afscheidsfotograaf.

Ik neem je mee in alle aspecten van Afscheidsfotografie. Echter ga ik niet al te diep in op de instellingen, kortom, ik ga er vanuit dat je kunt fotograferen en een basiskennis hebt van je camera. Wel zullen we uitgebreid beelden bespreken waardoor instellingen, standpunten e.d. uitgebreid aan bod komen.

Over Gwendolyn Pieters

Gwendolyn heeft zichzelf gespecialiseerd in afscheidsfotografie. Ze legt liefdevolle herinneringen vast voor mensen en hun dierbaren op die momenten dat ze weten dat er een afscheid gaat naderen.

Daarnaast legt ze ook de uitvaart vast, op een liefdevolle en respectvolle manier, zodat men op een later moment troost kan halen uit deze beelden. Op de dag van afscheid is er immers zoveel liefde aanwezig die men niet altijd kan voelen en zien op dat moment. Daar kunnen beelden bij helpen.
Opleiding
Gwendolyn heeft zelf, naast haar bestaande opleidingen, de opleiding tot uitvaartverzorger gevolgd om zo nóg beter de branche te begrijpen en de cursisten nog beter te kunnen informeren.

Credentials
Inmiddels heeft Gwendolyn 100+ uitvaarten vastgelegd en tientallen herinneringsreportages mogen maken. Aan ervaring geen gebrek dus.
Human Design
Als Human Design Expert leert Gwendolyn hoe jij "ontworpen" bent en wat jouw unieke manier van door het leven bewegen is. Meer flow, fun and ease gegarandeerd.

Podcast
Om andere te inspireren en de liefde voor dit vak te laten voelen is Gwendolyn haar eigen podcast gestart waarin ze vertelt over haar ervaringen als afscheidsfotograaf en ondernemer. Daarnaast interviewt ze ook andere mensen die in deze mooie branche werkzaam zijn!

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
heartcrossarrow-rightplus-circlearrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram