Mega veel inspiratie en kennis in één masterclass

online masterclass

Starten als
afscheidsfotograaf

Twijfel je of afscheidsfotografie bij jou past?  Of er wel een markt voor is? Ik vertel je over mijn ervaring die ik in de afgelopen 8 jaar heb opgedaan.

Aan het eind van de masterclass weet je of
 afscheidsfotografie bij je past of niet.

SK8 9135
2023 01 Afscheid Ruben 175 Verbeterd NR uitvaartfotografie afscheid zeeland brabant belgie

Hoe bereid ik mezelf voor & wat komt er allemaal bij kijken?

Afscheidsfotografie is een vak apart. Zitten mensen er op te wachten om een uitvaart vast te laten leggen? 

Ik kan je verzekeren van wel!

Door de masterclass te volgen maak je kennis met mijn aanpak. Op deze manier kan jij kijken hoe jij het in jouw business vorm wilt geven. Hiernaast wil ik je aan het denken zetten. Wat zijn jouw drijfveren om als afscheidsfotograaf aan de slag te gaan? 

Strategie & mindset

Na één avond geïnspireerd aan de slag

Ruim 10 jaar ervaring

Inclusief exclusief bonus materiaa

Praktisch en hands on

“De online cursus afscheidsfotografie heb ik ervaren als een goede basis, van waaruit m’n eigen gedachten/wensen ten aanzien van afscheidsfotografie vormgegeven konden worden. Gwendolyn is benaderbaar, toegankelijk en vriendelijk. Geen vraag is haar te gek. Haar lesstof is duidelijk. In alle voorbeelden die voorbij komen is te merken dat ze ontzettend veel ervaring heeft en empathisch...
- Alma de Geus -

“Wil je weten of dat uitvaartfotografie bij jou past? Dan is deze cursus een heel mooi bruggetje. Gwendolyn neemt je mee in deze bijzondere tak van fotografie. Tevens is ze zeer toegankelijk voor vragen tijdens het volgen van deze training. Het heeft mij doen besluiten om hier in verder te gaan.”

- Gonnie Bax -
“Deze week deelgenomen aan de Masterclass “Een kijkje in de keuken”. Gwendolyn neemt je mee door een aantal beelden. Geeft tips rond de reportage en laat zien hoe zij de foto’s bewerkt vanuit RAW naar het eindresultaat. Ook komen er wat tips rond compositie en instellingen. Bijzonder dat er ook foto’s ingestuurd konden worden door deelnemers, die dan op een prettige manier...
- Henrita Fijnenberg -

“Welke camerainstellingen in welke situatie? Dan is deze masterclass een aanrader!”

- Arianne Beks -

“Een super masterclass, op een spontane wijze werd je meegenomen in de werkwijze van Gwendolyn. Veel kunnen leren in korte tijd. Goed te volgen, ook voor iemand die de eerste stappen in de afscheidsfotografie nog moet gaan zetten.”

- Mirjam Wisse -

“Ik vond het een hele leerzame masterclass, Gwendolyn vertelt op een fijne en laagdrempelige manier over haar werkwijze en laat ook zien hoe ze e.e.a. aanpakt. Ben blij dat ik de masterclass gevolgd heb!”

- Stephanie Stoops -

“Ik heb bij Gwendolyn een fijne intieme masterclass gevolgd. In een kleine besloten groep online foto’s van elkaar bekijken en analyseren en daarvan leren is in eerste instantie best eng, maar zéér leerzaam. Met je billen bloot, maar om te groeien is dit nodig ☺️”

- Hester Hielkema -

“Heel veel nuttige informatie voor een kleine investering. Ik had het niet willen missen! Gwendolyn, bedankt!”

- Dana Klinge -

“Na deze cursus ben ik een stuk wijzer in de wereld van de uitvaartfotografie en ga ik zelfverzekerder aan de slag!”

- Elly van de Berg -

“Gwendolyn geeft je voldoende tips en tricks aan de hand van haar ervaringen en beantwoord al je vragen die je hebt. Echt top!!”

- Rachel Viersma -

“Fijne uitgebreide informatie en veel om over na te denken! Ik ben er erg enthousiast door geworden ! Topper die Gwendolyn”

- Linda van den Wildenberg -

“In een mum van tijd weet gwendolyn je te pakken met haar passie voor dit vak.  Ze verteld open en eerlijk, maar ook heel veel informatie.  Soms ondertussen haar foto’s als onderstreping. Zien is voelen,  weten en ervaren.  Ik raad iedere beginnend afscheidsfotograaf aan dit te doen.”

- Nicky Paans -

“Ik vond het een interessante, leerzame cursus met veel praktijkvoorbeelden. Ik deed de cursus omdat ik benieuwd was hoe het is om een afscheid te fotograferen en wat hierbij komt kijken. Daar heb ik antwoord op gekregen door middel van de persoonlijke filmpjes van Gwendolyn. Je komt over als een open en warm persoon met oprechte betrokkenheid.”

- Iris Antonides -
2022 11 Afscheid Mayra 727 uitvaartfotografie afscheid zeeland brabant belgie
Een vak apart

Waar loop je tegenaan?

Je hebt interesse om te beginnen met afscheidsfotografie maar er spoken nog zoveel vragen door je hoofd!

 • Kan ik het wel?
 • kan ik in deze niche mijn brood verdienen?
 • Wat is afscheidsfotografie nu precies?
 • Hoe ben ik op een respectvolle manier aanwezig?

Door mijn ervaring met jou te delen krijg jij een beeld hoe het is om als afscheidsfotograaf te werken. Hierdoor kan jij een afweging maken of je het wel of niet wil doen.

twijfel, niet weten waar te beginnen?

Is deze masterclass geschikt voor jou?

 • Je wil starten als afscheidsfotograaf maar hebt geen idee hoe je moet beginnen.
 • Je twijfelt of je het vak van afscheidsfotografie wel aan kan en of het bij je past.
 • Je hebt wat ervaring met afscheidsfotografie maar hebt het gevoel dat je nog niet voldoende ervaring hebt.

Herken je jezelf hierin? Dan is deze masterclass voor jou een goed uitgangspunt om te bepalen of het vak bij je past.

2022 11 Afscheid Xavi 327 uitvaartfotografie afscheid zeeland brabant belgie
2023 01 Gwendolyn Suikerfrabriek 028
Nu even concreet

Dit is wat jij gaat leren tijdens mijn masterclass:

 • Hoe mijn carrière als afscheidsfotograaf startte.
 • Waarom ik het nu anders aanpak dan ik in het begin deed.
 • Weten wat het vak van je vraagt.
 • Of je uit het juiste hout gesneden bent.

Aan het einde van de masterclass weet je of je afscheidsfotografie aan je diensten wilt toevoegen.

"Atleten trainen dagelijks. Ondernemers trainen bijna nooit. Terwijl ondernemen een vak is, eentje waar jij jezelf in mag blijven trainen"

Exclusieve BONUS content

TOEGANG BONUS MODULE: "LESSONS LEARNT"

Ik lieg als ik zou zeggen dat alles vanaf het begin af aan vlekkeloos liep. Dit was zeker niet het geval! Sterker nog, er gaat met regelmaat nog wel iets mis. En heel eerlijk, daar zit ik ook niet mee. Juist daarin zitten lessen waardoor je gaat groeien, waardoor je je workflow aanscherpt en andere keuzes maakt die beter bij je passen. De inzichten die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan deel ik in deze module met je. 

Gwendolyn Pieters Fotografie coach 6
Nu voor € 55

Koop de masterclass en kijk hem vandaag nog!

Of op een moment dat het jou beter uitkomt.

Extra bonus!

Toegang tot exclusieve bonus module: Lessons Learnt

Profielfoto Gwendolyn Pieters Zeeland

Over Gwendolyn Pieters

Gwendolyn heeft zichzelf gespecialiseerd in afscheidsfotografie. Ze legt liefdevolle herinneringen vast voor mensen en hun dierbaren op die momenten dat ze weten dat er een afscheid gaat naderen.

Daarnaast legt ze ook de uitvaart vast, op een liefdevolle en respectvolle manier, zodat men op een later moment troost kan halen uit deze beelden. Op de dag van afscheid is er immers zoveel liefde aanwezig die men niet altijd kan voelen en zien op dat moment. Daar kunnen beelden bij helpen.
Opleiding
Gwendolyn heeft zelf, naast haar bestaande opleidingen, de opleiding tot uitvaartverzorger gevolgd om zo nóg beter de branche te begrijpen en de cursisten nog beter te kunnen informeren.

Credentials
Inmiddels heeft Gwendolyn 100+ uitvaarten vastgelegd en tientallen herinneringsreportages mogen maken. Aan ervaring geen gebrek dus.
Human Design
Als Human Design Expert leert Gwendolyn hoe jij “ontworpen” bent en wat jouw unieke manier van door het leven bewegen is. Meer flow, fun and ease gegarandeerd.

Podcast
Om andere te inspireren en de liefde voor dit vak te laten voelen is Gwendolyn haar eigen podcast gestart waarin ze vertelt over haar ervaringen als afscheidsfotograaf en ondernemer. Daarnaast interviewt ze ook andere mensen die in deze mooie branche werkzaam zijn!