(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
In gesprek met Hanke Amels

Aflevering 9. Fier het Leven

Gwendolyn Pieters
 - 
april 16, 2020
 - 

In mijn podcast wil ik jullie graag meenemen in mijn wereld. En dat is de wereld van afscheid, rouw, verlies, uitvaarten maar ook anders zaken. Zoals bijvoorbeeld het ondernemerschap of verhalen die ik in de praktijk meemaak als afscheidsfotograaf.

In deze aflevering ga ik in gesprek met Hanke Amels van Fier het Leven. Een prachtige vrouw met een enorme passie en een prachtig beroep, ze is ritueelexpert en ritueelbegeleider. Wat ze doet en wat ze goed kan dat vertelt ze vol passie in deze aflevering. Uiteraard hebben we het ook over de impact van de Corona-crisis. Veel plezier met luisteren!

Meer weten: www.fierhetleven.nl

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-47 69 54 86
Vlissingen, Zeeland

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte, meld je aan voor mijn nieuwsbrief.

Volg mij

crossarrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram