(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Een item bij NPO+ Brandpunt

Afscheidsfotografen hebben het drukker dan ooit

Gwendolyn Pieters
 - 
april 21 2020
 - 

Wat is het een prachtig item geworden, het was spannend om zo voor de camera te staan. Ik wist de vragen niet van te voren dus alles kwam uit mijn hart, onvoorbereid maar des te mooier het resultaat volgens mij. De beelden zijn uiteraard in scene gezet, maar ik maakte wel echt foto's. Een selectie kun je hieronder zien. Verder ga ik er niet te veel woorden aan vuil maken, bekijk vooral het item voor mijn boodschap.

1,5 meter uit elkaar zitten, geen troostende arm om je heen en maar dertig mensen mogen erbij zijn: een uitvaart is tijdens de coronacrisis droeviger dan het al kon zijn. Gwendolyn Pieters is afscheidsfotograaf en probeert mensen steun te bieden met haar beeld.

“Zo kan je elkaar troosten zonder fysiek contact,” vertelt ze. Gwendolyn heeft het erg druk en hoopt dat de coronacrisis een bijdrage levert in de populariteit van afscheidsfotografie. Want ze krijgt nog maar al te vaak te horen: “Verdriet, dat fotografeer je toch niet?"

ITEM OP DE SITE VAN BRANDPUNT

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram