Podcast

Authentiek zichtbaar zijn als ondernemer werkt

Even een gewetensvraag? Ben jij zichtbaar? En zo ja authentiek zichtbaar? Spat jouw energie van de beelden of? Of zijn het “perfecte” plaatjes? Of misschien ben je helemaal niet zichtbaar, is je profielfoto je logo en vind je het doodeng om jezelf te laten zien.

Stop daar mee! Sinds ik mijzelf laat zien, echt mijzelf, geen masker en onder andere door middel van foto’s die mijn energie bevatten, gaat mijn bedrijf als een speer. Immers vinden mensen het fijn om een product of dienst af te nemen bij iemand die ze “kennen”, althans zo werkt het voor mij en blijkbaar voor vele met mij.

En met die foto’s, daar kan ik je bij helpen! Ik biedt enkele malen per jaar een Beeldbank Boost aan. Kort samengevat, we gaan met een aantal ondernemers op pad, we doen verschillende locaties aan en ik maak de foto’s die helemaal bij jou en je bedrijf passen. Ondertussen leer je andere toffe ondernemers kennen, kun je netwerken, inspiratie op doen en van elkaar leren. Een win-win situatie langs alle kanten!

Wil je op de hoogte blijven van de volgende data? Stuur mij dan even een MAILTJE dan zorg ik ervoor dat je als eerste de nieuw data hoort. Of kijk HIER voor meer informatie.

En dan nu wat beelden van de fantastische ondernemers die je voorgingen!

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

FreeBoost aanmelding