(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
A day in  a life

Kostbare tijd in beeld

De knuffel en de glimlach, misschien ook kattenkwaad of een driftbui. Momenten die alledaags zijn en daardoor zelden of nooit een plekje op de foto krijgen. Maar juist de gewone dingen blijken later uiterst waardevol. Met name voor kleine kinderen, die nu nog te jong zijn voor eigen herinneringen. Aan het dagelijkse leven, in alle kleine details. Jullie manier van samenzijn. Vastgelegd, zodat het niet vergeten wordt.

Een Day in the Life reportage kan altijd, een kraamreportage bijvoorbeeld als jullie net gezinsuitbreiding hebben. Of jullie dynamiek van het gezin vastleggen als er binnenkort afscheid genomen moet worden van een gezinslid. Of gewoon, zonder speciale aanleiding omdat je dit moment in de tijd wilt bevriezen.
Even kletsen? Neem contact met mij op

Gewone momenten, zo waardevol

Juist later is het dagelijks leven zo waardevol om op terug te kijken Juist de zo op het oog normale dingen vervagen zo snel. Als je zelf naar foto’s kijkt uit je kindertijd, dan zijn juist die gewone dingen zo waardevol.

Spelen met je vriendjes op straat, mama die een boekje voorleest, papa die stoeit met de kinderen of kinderen die kattenkwaad uithalen terwijl je aan het strijken bent. Ik wil dat vastleggen, voor later, zodat ook de gewone dingen die het leven bijzonder maken niet vergeten worden. Ik hou er van om momenten te vangen in alle eerlijkheid, boosheid, liefde, verdriet en al het andere. Dus een lach, een traan en ook die driftbui.

Het dagelijks leven is iets waar we niet vaak bij stilstaan. Maar zo waardevol om te herinneren.

Geen stress, just be you

Bij deze vorm van fotografie maak ik foto’s van jullie gezin tijdens de gewone dagelijkse dingen en leg ik deze herinneringen professioneel voor jullie vast. Samen spelen, koken en samen eten, het avondritueel, een boekje voorlezen, tanden poetsen, een wandeling, hand-in-hand lopen, leren fietsen. Kortom, de dingen die alledaags zijn maar zelden of niet worden gefotografeerd.

Een DITL reportage kan gewoon thuis plaats vinden, tijdens de dagelijks dingen. Maar ook tijdens een vakantie, op de camping, tijdens een dagje weg. Simpelweg alles wat je je wilt herinneringen kan ik op een professionele manier voor jullie vastleggen.

Die eerste unieke weken

Je kraamperiode is een unieke tijd die enorm snel voorbij gaat. Vol met jullie eigen rituelen en gewoontes, een met zorg ingerichte babykamer en misschien wel broertje(s) en/of zusje(s) die met heel veel liefde en aandacht helpen bij de verzorging.

Een kraamreportage is een reportage waarbij jullie lekker je ding doen, we het ritme van de kleine volgen en ik jullie in beeld breng in alle puurheid en vol liefde. Samengevat, een fijne, ontspannen reportage zonder gedoe.

Standaard inbegrepen

  • Mijn enthousiasme, creativiteit en tijd
  • 1,5 uur fotografie
  • Professionele selectie en nabewerking foto's
  • Een persoonlijke galerij om de foto's te delen met dierbaren
  • Een bestelsessie waarin ik jullie adviseer over prachtige fotoproducten
  • Reiskosten zijn exclusief, mede door de wisselende brandstofkosten. Kosten 35 ct/km

Pakket Luxe €475,-

  • Een uniek, professioneel album van 20 x 20 cm inclusief 10 spreads of een besteltegoed van €225,-
  • Minimaal 50 digitale foto’s geleverd op hoge resolutie
Boeken

Pakket Budget €375,-

  • Een mini-album van 15 x 15 cm met 6 spreads of een besteltegoed van 75,-
  • 15 digitale foto’s geleverd op hoge resolutie
Boeken

Veel gestelde vragen

Vertrouw mij maar, dit gaat vanzelf! Ik weet binnen no-time in jullie gezin op te gaan, zodat je amper merkt dat ik er ben of dat het voelt alsof er een vriendin op visite is. Je zult merken dat je heel snel niet eens meer door hebt dat er een camera op je gericht staat en je gewoon de dingen doet die je normaal ook doet. Dit geldt ook voor kinderen, ze sloven zich vaak eventjes uit, maar dit houden ze zelden heel lang vol.

Enkel en alleen dingen die bij jullie passen en jullie als gezin en familie typeren. Het moet immers een reportage worden waarin jullie jezelf herkennen, dat het aha-momenten oproept of een gevoel van "dat is echt typisch ons". Een DITL-reportage kan echt uit allerlei activiteiten bestaan, van gewoon thuis rommelen, taartjes bakken, eten, bedritueel tot tijdens de vakantie op de camping, een wandeling, naar een pretpark of een dierentuin. Van te voren stemmen we af wat voor soort beelden voor jullie waardevol zijn.

Binnen 48 uur krijgen jullie een prachtige preview. Daarna ga ik alle beelden selecteren en bewerken. Die ontvang je uiterlijk binnen 6 weken maar de ervaring leer dat dit vele malen sneller is.

Absoluut niet! Alles wat je terugziet op mijn website is geplaatst met nadrukkelijke toestemming van mijn klanten. Dit omdat ze mega trots zijn op de foto's, heel erg dankbaar zijn en andere mensen ook zulke prachtige foto's gunnen. Want ja, het laten zien van mijn werk is natuurlijk de allerbeste reclame. Maar nogmaals, in eerste instantie zijn de foto's voor jullie en bepalen jullie zelf wat er met de foto's gebeurt.

Portfolio

Let's connect

Contactformulier

Aangesloten bij

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
heartcrossarrow-leftarrow-rightplus-circlearrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram