Lifestyle Zeeland Babyfotografie 3
GP1 7540 Verbeterd NR familiereportage spontaan spontane fotografie
GP1 7290 Verbeterd NR familiereportage spontaan spontane fotografie
DITL fotografie familiefotograaf zeeland 9
2021 05 Familiereportage Sophie de Bont 028
2021 04 Blog Fijs 013
A day in your life

Kostbare tijd in beeld

De knuffel en de glimlach, misschien ook kattenkwaad of een driftbui. Momenten die alledaags zijn en daardoor zelden of nooit een plekje op de foto krijgen. Maar juist de gewone dingen blijken later uiterst waardevol. Met name voor kleine kinderen, die nu nog te jong zijn voor eigen herinneringen. Aan het dagelijkse leven, in alle kleine details. Jullie manier van samenzijn. Vastgelegd, zodat het niet vergeten wordt.

Een Day in the Life reportage kan altijd, een kraamreportage bijvoorbeeld als jullie net gezinsuitbreiding hebben. Of jullie dynamiek van het gezin vastleggen als er binnenkort afscheid genomen moet worden van een gezinslid. Of gewoon, zonder speciale aanleiding omdat je dit moment in de tijd wilt bevriezen.

2020 09 Familiefeest Jeroen 026 familiereportage spontaan spontane fotografie
GP1 7143 Verbeterd NR familiereportage spontaan spontane fotografie

Gewone momenten, zo waardevol

Juist later is het dagelijks leven zo waardevol om op terug te kijken Juist de zo op het oog normale dingen vervagen zo snel. Als je zelf naar foto’s kijkt uit je kindertijd, dan zijn juist die gewone dingen zo waardevol.

Spelen met je vriendjes op straat, mama die een boekje voorleest, papa die stoeit met de kinderen of kinderen die kattenkwaad uithalen terwijl je aan het strijken bent. Ik wil dat vastleggen, voor later, zodat ook de gewone dingen die het leven bijzonder maken niet vergeten worden. Ik hou er van om momenten te vangen in alle eerlijkheid, boosheid, liefde, verdriet en al het andere. Dus een lach, een traan en ook die driftbui.

Het dagelijks leven is iets waar we niet vaak bij stilstaan.
Maar zo waardevol om te herinneren.

Geen stress, just be you

Bij deze vorm van fotografie maak ik foto’s van jullie gezin tijdens de gewone dagelijkse dingen en leg ik deze herinneringen professioneel voor jullie vast. Samen spelen, koken en samen eten, het avondritueel, een boekje voorlezen, tanden poetsen, een wandeling, hand-in-hand lopen, leren fietsen. Kortom, de dingen die alledaags zijn maar zelden of niet worden gefotografeerd.

Een DITL reportage kan gewoon thuis plaats vinden, tijdens de dagelijks dingen. Maar ook tijdens een vakantie, op de camping, tijdens een dagje weg. Simpelweg alles wat je je wilt herinneringen kan ik op een professionele manier voor jullie vastleggen.

GP1 7192 Verbeterd NR familiereportage spontaan spontane fotografie
Dagelijkslevem echt puur zeeland 5
2021 04 Blog Fijs 012 familiereportage spontaan spontane fotografie
2019 07 06 Elora 031 familiereportage spontaan spontane fotografie

Die eerste unieke weken

Je kraamperiode is een unieke tijd die enorm snel voorbij gaat. Vol met jullie eigen rituelen en gewoontes, een met zorg ingerichte babykamer en misschien wel broertje(s) en/of zusje(s) die met heel veel liefde en aandacht helpen bij de verzorging.

Een kraamreportage is een reportage waarbij jullie lekker je ding doen, we het ritme van de kleine volgen en ik jullie in beeld breng in alle puurheid en vol liefde. Samengevat, een fijne, ontspannen reportage zonder gedoe.

Standaard inbegrepen

 • Mijn enthousiasme, creativiteit en tijd
  1,5 uur fotografie
 • Professionele selectie en nabewerking foto’s
 • Een persoonlijke galerij om de foto’s te delen met dierbaren
 • Een bestelsessie waarin ik jullie adviseer over prachtige fotoproducten
 • Reiskosten zijn exclusief, kosten 35 ct/km

Pakket Luxe | €475

 • Een uniek, professioneel album van 20 x 20 cm inclusief 10 spreads of een besteltegoed van €225,-
 • Minimaal 50 digitale foto’s geleverd op hoge resolutie

Pakket budget | €375

 • Een mini-album van 15 x 15cm met 4 spreads of een besteltegoed van 75,-
 • 15 digitale foto’s geleverd op hoge resolutie

Veel gestelde vragen

 • Vertrouw mij maar, dit gaat vanzelf! Ik weet binnen no-time in jullie gezin op te gaan, zodat je amper merkt dat ik er ben of dat het voelt alsof er een vriendin op visite is. Je zult merken dat je heel snel niet eens meer door hebt dat er een camera op je gericht staat en je gewoon de dingen doet die je normaal ook doet. Dit geldt ook voor kinderen, ze sloven zich vaak eventjes uit, maar dit houden ze zelden heel lang vol.

 • Enkel en alleen dingen die bij jullie passen en jullie als gezin en familie typeren. Het moet immers een reportage worden waarin jullie jezelf herkennen, dat het aha-momenten oproept of een gevoel van “dat is echt typisch ons”. Een DITL-reportage kan echt uit allerlei activiteiten bestaan, van gewoon thuis rommelen, taartjes bakken, eten, bedritueel tot tijdens de vakantie op de camping, een wandeling, naar een pretpark of een dierentuin. Van te voren stemmen we af wat voor soort beelden voor jullie waardevol zijn.

 • Binnen 48 uur krijgen jullie een prachtige preview. Daarna ga ik alle beelden selecteren en bewerken. Die ontvang je uiterlijk binnen 6 weken maar de ervaring leer dat dit vele malen sneller is.

 • Absoluut niet! Alles wat je terugziet op mijn website is geplaatst met nadrukkelijke toestemming van mijn klanten. Dit omdat ze mega trots zijn op de foto’s, heel erg dankbaar zijn en andere mensen ook zulke prachtige foto’s gunnen. Want ja, het laten zien van mijn werk is natuurlijk de allerbeste reclame. Maar nogmaals, in eerste instantie zijn de foto’s voor jullie en bepalen jullie zelf wat er met de foto’s gebeurt.

“Gwendolyn heeft foto’s gemaakt van onze te vroeg geboren dochter Lauren. De shoot was een gezellig en ongedwongen moment waar goed vastgelegd is hoe wij in onze ziekenhuisperiode voor onze dochter zorgen en van haar houden. Het is fijn dat er een fotograaf is zoals jij en dat je je echt specialiseert in dit soort fotografie. Heel veel succes met alle mooie momenten die jij nog gaat vastleggen!”
- Adriënne van de Vreede -

“Gwendolyn heeft de reportage voor stichting earlybirds gedaan voor ons, wat was het een fijne en ontspannen shoot! Bedankt!!”

- Marissa van Esbroek -

“Gwendolyn weet vanuit allerlei invalshoeken mooie plaatjes te schieten…terwijl je amper merkt dat ze er is. Dat houdt t allemaal heel natuurlijk en ongedwongen. Het eindresultaat is ook tot in de puntjes afgewerkt. Echt heel fijn! Dank je wel Gwendolyn”

- Maud de Winter -
“Gwendolyn heeft van onze dochter 3 jaar geleden ook een waanzinnige foto reportage gemaakt, gewoon in onze huiselijke omgeving. Dit album bekijken we nog vaak. En is ons heel dierbaar.?? Ook bij de geboorte van onze zoon wilde we weer bijzondere momenten laten vast leggen. En gelukkig nam Gwendolyn weer alle tijd voor ons. Ze is een top fotografe en weet mooie momenten goed vast te leggen.”
- Robin van Velzen -

“Gwendolyn heeft onze familie in een day in the life reportage prachtig vastgelegd. We hebben een heerlijke ochtend gehad en zij heeft zonder dat wij het door hadden veel vrolijke, liefdevolle en realistische foto’s gemaakt!”

- Sophie Moonen - de Bont -

“De shoot verliep heel ontspannen en gezellig!! Ik voelde me erg op m’n gemak!! Dus een shoot is zeker aan te raden bij Gwendolyn!”

- Joyce de Feijter-Himpens -

“Heel fijn, geruststellend en geweldige shoot gehad!”

- Patricia Maduro -

“Toen ons zoontje geboren was heb ik contact gezocht met Gwendolyn voor een shoot. Aangezien mijn man en ik allebei een ander idee voor de shoot hadden dit voorgelegd aan Gwendolyn. Zij heeft met ons meegedacht en uiteindelijk een hele mooie kraamreportage geschoten. De foto’s zijn erg mooi en ook het album is helemaal naar ons zin. Gwendolyn, bedankt!”

- Lisette de Haas -

“Ik kan alleen maar zeggen dat ik erg blij ben dat we haar gevraagd hebben om foto’s te maken zodra ik bevallen was. Ook de kraamreportage die we een week later hadden is zeer goed bevallen. Die mooie momenten zijn vastgelegd in een prachtig album door Gwendolyn gemaakt. Bedankt!”

- Desiree Paardenkoper -

“Wij hebben een hele ontspannen tijd gehad tijdens onze kraamreportage. We zijn onwijs blij met het resultaat… Wat fijn om dit terug te kunnen zien! Ook was het fijn dat we niet lang hoefde te wachten op onze foto’s, en de wachttijd wordt ook nog eens verzacht met mooie previews! Gewoon doen!”

 

- Liesbeth Haarbosch -

“Ik kan alleen maar zeggen dat door geduld en rust het resultaat zo mooi is geworden… helemaal super gewoon.”

- Kirsten Koster -

“Onze (verlate) kraamrapportage kon echt niet beter. Gwendolyn is super relaxed, de sfeer was goed en ongedwongen en de foto’s zijn daardoor authentiek. Het fotoboek is bovendien prachtig geworden. Kan niet anders zeggen dan dat Gwendolyn er echt talent voor heeft.”

- Merel van Rens -
“Gwendolyn heeft enkele weken terug gezorgd voor een heel mooie fotoreportage van onze te vroeg geboren zoon. Op een moment waarop alles even zwaar voelt, zet zij de mooie momenten (die er toch zijn) in deze periode om in prachtige foto’s die een herinnering voor het leven zijn. Op een subtiele manier heeft ze zich op een trapje geplaatst (letterlijk) om onze zoon op de juiste momenten...
- Kristel Schoevaerts -

“Onbetaalbaar zijn de foto’s! Ze pakt de juiste emoties in momenten en legt deze in mooie composities vast.”

- Petri Verbrugge -

“Een paar weken geleden kwam Gwendolyn foto’s maken namens stichting early birds van onze Jens! Ze nam de tijd en wist echt geweldige foto’s te maken! Ook nadien het fotoboek wat ze voor ons samen gesteld heeft is geweldig, dat hadden we zelf nooit zo kunnen doen. We zijn Gwendolyn dan ook erg dankbaar en bevelen haar ook zeker aan!”

- Debby van der Put -
“Wij wilden mooie foto’s van onze pasgeboren 2e dochter. Wíj houden niet zo van de geposeerde newborn foto’s en waren op zoek naar iets anders. Zo kwamen we bij de Kraamreportage van Gwendolyn terecht. En hier hebben we absoluut geen spijt van! Wat een mooie, bijzondere en ‘echte’ foto’s hebben we van ons gezinnetje. Heel natuurlijk, niks geposeerd en erg relaxed....
- Manon van Maldegem-Baaijens -

Portfolio

Let's connect

Lets connect form

Aangesloten bij