(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl

Dit gun je niemand

Gwendolyn Pieters
 - 
mei 9 2019
 - 

Het is al weer bijna een jaar geleden dat ik een indrukwekkende begrafenis mocht vastleggen. Een jong gezin moest van hun dochter en zusje afscheid nemen, totaal onverwacht. De dienst was zo mooi, zo persoonlijk en o zo druk. Dankbaar ben ik dat ik bij dit moment mocht zijn om de nabestaanden een liefdevolle herinnering te geven, die hun ook de kans gaf om dit met de klasgenootjes en vrienden in het buitenland te delen.

♡ Uiteraard plaats ik deze beelden met toestemming van de nabestaanden en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Echter vind ik het belangrijk om te vermelden dat dit altijd een keuze is. Willen jullie beelden privé houden, dan heb ik daar alle respect voor. Mocht u zelf herkenbaar op een foto staan en hier bezwaar tegen hebben, laat het mij dan even weten, dan verwijder ik die foto. ♡

 

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram