Podcast

Wat een droom van een huis en gezin

Een tijdje geleden deed ik een oproep voor gezinnen die een tweede, derde of vierde etc. kindje verwachtte. Ik wilde mijn portfolio uitbreiden met Day in the Life-foto’s die gemaakt zijn tijdens de zwangerschap. Een zwangerschapsreportage dus… zonder poseren, zonder poespas, maar je gezin precies zoals die op dat moment is.

Daphne reageerde ontzettend enthousiast op mijn oproep, ik hou van enthousiasme dus hebben we een afspraak gemaakt. In januari was het zover. Ik vertrok naar het gezin en was benieuwd wat de ochtend me zou brengen. Ik had er in ieder geval heel veel zin in. Terecht bleek later, wat een leuk gezin! Het huis was allereerst om door een ringetje te halen, was een gezellige en met zorg ingericht huis, het leek wel zo uit een woontijdschrift te komen. Daphne en Marnix hebben al drie kindjes, Mees, Gijs en een babytje* die helaas met 12 weken is overleden in de buik. Nu verwachten ze hun vierde kindje, een dochter. Daphne bereid zich heel bewust voor op de bevalling en we bleken daarin best wel overeenkomsten te hebben, dat is altijd leuk op te merken en voelt een beetje alsof je op visite bent bij een vriendin.

De jongens waren heerlijk, precies zoals jongens op die leeftijd zijn, geen zin om op de foto te gaan, wel willen stoeien met papa en lekker uitsloven. Maar dat is zo fijn aan een Day in the Life-reportage, dat maakt allemaal niets uit. Ik ben er gewoon en maak ondertussen de plaatjes, kinderen vergeten die camera echt heel snel. Oké, soms niet helemaal maar desondanks weet ik daar prima mee om te gaan 😉

Daphne en Marnix, bedankt voor jullie vertrouwen en veel geluk straks met jullie nieuwe gezinslid!

 

 

 

Blog 1_Resize

Blog 2_Resize

Blog 3_Resize

Blog 4_Resize

Blog 5_Resize

Blog 6_Resize

Blog 7_Resize

Blog 8_Resize

Blog 9_Resize

Blog 10_Resize

Blog 11_Resize

Blog 12_Resize

Blog 13_Resize

Blog 14_Resize

Blog 15_Resize

Blog 16_Resize

 

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

FreeBoost aanmelding