(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Earlybirds reportage Bergen op Zoom

Dubbel geluk

Gwendolyn Pieters
 - 
oktober 12 2018
 - 

Door mijn superdrukte werkzaamheden heb ik de laatste tijd maar beperkt tijd om voor  Stichting Earlybirds op pad te gaan. Maar als ik dan weer eens ga, dan is het extreem genieten. Deze keer mocht ik Noud en Sarah vastleggen, een tweeling die met 33 weken zijn geboren. Ze deden het op zich heel erg goed, maar zoals altijd met dit termijn moeten de kleintjes eerst een tijdje in het ziekenhuis verblijven. Toch altijd een spannende en intensieve tijd. Toen ik er was mochten de twee heerlijk in bad, kregen ze een voeding en mochten ze lekker knuffelen. Wat een genot! Enkele dagen na mijn komst, mochten de twee al weer naar huis! Lieve Noud en Sarah, wat een eer dat ik jullie en jullie ouders mocht ontmoeten!

De ouders hebben ook een berichtje geschreven over hun ervaring:

Onverwachts kondigden Noud en Sarah zich aan. De eerste periode in het ziekenhuis is heel goed verlopen. Fijn dat iemand ons attendeerden op Stichting EarlyBirds. Gwendolyn kwam Noud en Sarah fotograferen toen ze 2,5 week oud waren. Stapje voor stapje ging het vooruit. Zo onverwachts dat Noud en Sarah geboren werd, zo onverwachts mochten ze 4 dagen na de reportage naar huis! 

Als ouders zijn wij erg blij dat Gwendolyn een reportage heeft gemaakt van deze periode in het ziekenhuis. Een waardevolle herinnering aan deze prille levens!"


Stichting Earlybirds werkt met vrijwillige fotografen en is afhankelijk van donaties. Mochten jullie ons willen steunen kan dit via het rekengingnummer NL32INGB0006262411 t.n.v. Stichting Earlybirds of via onderstaande link. Bij voorbaar hartelijk dank daarvoor. 
DONATIELINK

Blog 1 Resize 38Blog 2 Resize 38Blog 3 Resize 38Blog 4 Resize 36Blog 5 Resize 37Blog 6 Resize 38Blog 7 Resize 37Blog 8 Resize 37Blog 9 Resize 36
Collage Noud en Sarah

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram