(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Geboortereportage Vlissingen

Een enorme kracht en mega veel liefde

Gwendolyn Pieters
 - 
september 29 2021
 - 
2021 02 Geboorte Maelinn Fé 006

Eindelijk was het weer eens zover

Door de hele situatie waar we inzitten is het elke keer weer spannend of we als geboortefotograaf wel of niet welkom zijn bij een bevalling. Zo ook deze keer, een ziekenhuis was eigenlijk uitgesloten. Een derde persoon lieten ze vrijwel niet toe. Het was dus hopen op de gedroomde thuisbevalling van dit prachtige stel. En ja hoor! Dat werd het! Een fijne, ongecompliceerde thuis bevalling.

2021 02 Geboorte Maelinn Fé 015

Rust en vertrouwen

Dat zijn eigenlijk de twee woorden die wat mij betreft deze bevalling typeerde. Maiili was enorm in haar eigen bubble en liet alles geweldig over zich heen komen. De foto's die ik in het ochtendgloren beneden mocht maken spreken boekdelen.

Toen Maiili besloot even te douchen ging het ineens enorm rap, ze voelde de kleine eigenlijk al komen dus snel op bed gaan liggen en we knipperde met onze ogen en daar was Maelinn-Fe al! Een prachtig meisje wat het direct geweldig doet.

Ik ga er verder geen woorden aan vuil maken, kijk maar naar hun prachtige verhaal en je snapt waarom woorden niet nodig zijn.

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram