(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Herinneringsreportage Vlissingen

Samen terugdenken aan vroeger

Gwendolyn Pieters
 - 
februari 5 2021
 - 

Talitha kreeg voor haar verjaardag een prachtig cadeau van haar gezin. Een herinneringsreportage samen met haar moeder. Haar moeder heeft namelijk dementie en de band tussen Talitha en haar moeder is enorm sterk. Hoe mooi is het om die connectie te laten vastleggen in mooie foto's.

Het was een hele uitdaging om tussen alle corona regels door deze reportage te plannen maar uiteindelijk lukte dat. Ik ontmoette Talitha en haar moeder bij Ter Reede en zijn samen naar het strand gelopen, het wandelingetje dat ze vaak samen maken en al een herinnering op zich zijn.

Bij het strand aangekomen hebben ze lekker gekletst en heb ik door middel van Moment Design hun connectie proberen te vangen. Enkele weken later kwam Talitha de foto's bekijken op mijn kantoor en wow, wat wat dat een bijzonder moment. Ze gaf mij het allergrootste compliment dat ik ooit heb gehad :"Dit was het allermooiste dat ze ooit had gehad op de geboorte van haar kinderen na". Ze legde ook uit waarom, door de dementie is de moeder zoals ze die altijd heeft gekend steeds vaker ver weg. En op deze foto's zag ze haar moeder zoals ze haar moeder echt kent en ook voor altijd wilt herinneren.

Ik ga er verder geen woorden aan vuil maken, kijk maar naar dit prachtige stel!

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram