(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Bruiloft Nieuwland

Wat een heerlijk stel!

Gwendolyn Pieters
 - 
oktober 25 2016
 - 

In augustus heb ik een oproep gedaan om portfolio materiaal te kunnen maken voor bruiloften. Mijn collega Andrea Labeur van Andrea Labeur Fotografie reageerde daarop dat ze misschien wel een bruiloft had waar ik als second shooter mee kon gaan. Dat leek me natuurlijk hartstikke leuk! Altijd leerzaam om een collega aan het werk te zien en dan ook nog zelf materiaal maken om jullie te kunnen laten zien. Andrea en ik maken op een avond kennis en het is hartstikke gezellig. Het bruidspaar vindt een tweede fotograaf ook leuk dus dat komt helemaal goed!

Op vrijdag 16 september vertrekken Andrea en ik naar de overkant. Daar vinden de voorbereidingen voor. Voordeel van twee fotografen is dat we kunne opsplitsen. Andre ging naar de bruid en ik naar de bruidegom. Leuk om alle voorbereidingen en de lichte spanning te voelen. Iedereen ziet er prachtig uit! Dan vertrekken we naar Imara, de ontmoeting vindt in de achtertuin van Carlo & Imara plaats en daar doen we ook een kleine shoot. Dan is het tijd om naar Landlust in Nieuwdorp te gaan. Hier wordt geborreld en daarna vindt de huwelijksvoltrekking plaats. Het is mooi en emotioneel, Carlo en Imara zijn ook zo mooi samen! Daarna ballonnen oplaten, nog wat ongedwongen groepsportretten en dan is het tijd om te gaan eten. Wat een prachtige dag.

Carlo en Imara, jullie waren zo mooi en ik wens jullie veel geluk samen! Bedankt dat ik getuige mocht zijn van deze prachtige dag!

blog-1_resize

blog-2_resize

blog-3_resize

blog-4_resize
blog-6_resize

blog-7_resize

blog-9_resize

blog-10_resize

blog-11_resize

blog-12_resize

blog-13_resize

blog-14_resize

blog-15_resize

blog-16_resize

blog-17_resize

blog-18_resize

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram